Gå til sidens hovedinnhold

Rekdal vil hente profiler til Vålerenga

Treneren skal ha tre mann på ønskelisten i vinter.

Kjetil Rekdal er godt i gang med å få Vålerenga klare til ny sesong i Tippeligaen.

Ifølge Dagbladet har treneren minst tre spillere på listen over folk han vil hente inn til klubben.

Avisen skriver fredag at det skal dreie seg om Christian Grindheim fra FC København, samt Michael Barrantes og Jonathan Tollås Nation fra Aalesund.

Grindheim, som også tidligere har spilt under Rekdal i osloklubben, sliter med spilletid i sin danske klubb og skal være åpen for en overgang.

Rekdal er imidlertid klar på at midtbanemannen må ned i lønn om han skal bli Vålerenga-spiller.

- Ja, det er mange jeg kan tenke meg hit. Men han skal passe inn her. Hvilke spillere er her fra før, og er det økonomisk mulig? Og så må vi lage plass. Vi kan ikke ha en stall på 30 spillere.

- Når noen kommer inn, må andre ut. Jeg vil ikke snakke om navn, men jeg vet at Grindheim er en god fotballspiller. Han har i hvert fall vært det, og når han er i FCK regner jeg med at han fortsatt er det. Vi vet at han har et lønnsnivå der som er langt over det som er vanlig i Tippeligaen. Det kan ingen norske klubber betale, så enkelt er det, sier Rekdal til Dagbladet.

Selv sier Grindheim til Dagbladet at han har snakket med Vålerenga, men at ingenting er konkret på nåværende tidspunkt.

Grindheim sier videre at han skal ha en samtale med sin nåværende klubb under en treningsleir på La Manga og at han ikke er interessert i å «råtne» i FC København.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken