Gå til sidens hovedinnhold

Rekdal vurderer å trekke seg

En «jævlig provosert» Kjetil Rekdal vurderer å trekke seg. Les også: SE ALLE SCORINGENE

FREDRIKSTAD STADION (TV 2 Nettavisen): FFK-VIF 2-1:

Vålerenga gikk på et nytt tap i Tippeligaen, og laget ligger på 11. plass på tabellen etter seks serierunder. Fjorårets seriemester har bare fem poeng så langt, og mot Fredrikstad søndag kveld var de sørgelig svake.

Tordentale
Det tok en time etter kampslutt søndag før Kjetil Rekdal kom ut av garderoben, men da han først kom, var det tordentale de luxe fra Vålerenga-sjefen. Han sa rett ut at han vurderer å trekke seg som VIF-trener dersom ikke ting bedrer seg.

Mandag er det spillermøte i hovedstaden, og får ikke Kjetil Rekdal de svarene han vil ha da, kan hans tid i Vålerenga være over.

- Spillerne gidder ikke yte noe utpå banen. Hvis de ikke skjerper seg, hvis de ikke er villig til å bedre seg, så vurderer jeg å trekke meg. Jeg gidder ikke reise rundt med Vålerenga bare for å se at vi blir pissa på, sa Rekdal til pressen etter kampen.

Rekdal mente spillerne gikk rundt ute på banen med «en klump rundt beina». Etter kampen ville han at spillerne skulle løpe hjem til Oslo.

Provosert
- Jeg er skikkelig forbannet og provosert. En spiller som Hans Erik Ramberg, som var fotballinvalid for to år siden, fikk lov til å kjøre rundt med midtbanen vår. Da er det noe fundamentalt galt, raste Rekdal.

VIF-treneren etterlyser mer profesjonalitet i klubben han leder.

- Jeg prøver ikke å ta vekk ansvaret fra meg selv. Man kan si tusen ting om hva som er galt, om det er innsatsen, om vi har trent for lite på grunn av skader, men jeg har aldri vært borti noe liknende. Vi var utrolig heldige som slapp unna med 1-2. Jeg er ikke så forbannet over tapet, men det er måten det skjer på, fortsatte han.

Og Rekdal har god grunn til å refse spillerne etter forestillingen i Fredrikstad. TV 2 Nettavisen talte 14-3 i målsjanser i favør hjemmelaget.

Ligge bakpå heretter?
- Jeg skjønner det ikke. Vi går ut i en svært offensiv formasjon, tre mann i angrep i tillegg til en offensiv midtbanespiller. Likevel klarer vi ikke å få kontroll på noe av det som skjer. Kanskje vi heller skal konsentrere oss om å ligge bakpå og satse på kontringer - hvis det er det som skal til for at vi begynner å vinne kamper igjen.

Rekdal ga spillerne en tordentale i pausen – en tordentale som tydeligvis ikke fungerte helt etter planen.

- Jeg fortalte dem hva de skulle og ikke skulle gjøre, og at innsatsen måtte høynes betraktelig. Og det er det som skuffer meg aller mest: At vi kommer ut i 2. omgang som et enda dårligere lag, forteller en svært arg Vålerenga-trener.

HTML EMBED
Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken