RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdals krav til Vålerenga

Foto: Terje Sørgjerd/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Torsdag skal styret i Vålerenga vurdere kravene som Kjetil Rekdal stiller for å fortsette som trener.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Kjetil Rekdal er i forhandlinger med Vålerenga om forlengelse av kontrakten som går ut neste år.

- Mitt definitive førstevalg er å bli i Vålerenga, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen. Det har 36-åringen for øvrig sagt hele tiden, til tross for stadig økende interesse fra utenlandske klubber.

Rekdal stortrives i Vålerenga. Fansen er Norges beste, klubben er en gullkandidat, interessen er stor og potensialet enda større. Dessuten har han god tid. 36 år er ingen alder for en trener.

- Akkurat nå har jeg den beste jobben som kan tenkes, mener Rekdal.

Takket nei
Men en ambisiøs trener med gode resultater vil alltid være interessant for utenlandske klubber med større ressurser. Rekdal har takket nei til de som hittil har tatt kontakt, og har derfor ingen konkrete tilbud i skrivende stund. Men de kommer nok raskt.

Spesielt dersom han ikke forlenger med klubben.

- Jeg har bevisst holdt dette med utenlandske klubber på avstand. Jeg er kjempefornøyd i Vålerenga. Det er ikke det dette handler om. Det handler om å ta nye steg for å etablere oss i toppen, sier Rekdal.

Han vil ha en handlingsplan som kan legge grunnlaget for videre suksess og stabilitet.

Fasilitetkrav
Vålerengas trener er ikke fornøyd med treningsforholdene om våren og sommeren, og ønsker seg en oppvarmet og grønn gressmatte som treningsarena i stedet for den brune og humpete banen laget trener på nå.

Og han krever at klubben viser vilje til å investere i spillerstallen også i framtiden.

- Vi har en bra stall, men fortsatt ikke dobbel dekning på alle plasser. Vi må fortsatt være villige til å forsterke stallen. Men det er ikke snakk om å kjøpe i hytt og pine, det er ikke det jeg mener.

- Vi trenere skal jo levere varene, og da må vi ha forutsetninger for å gjøre det, konstaterer Rekdal.

God tid
Torsdag skal styret i Vålerenga møtes, blant annet for å diskutere trenerspørsmålet. Klubben er naturligvis strålende fornøyd med Kjetil Rekdals innsats. Spørsmålet er i hvilken grad de klarer å imøtekomme 36-åringens krav.

- Vi har hele sesongen på oss. Det er ikke noe stress, mener klubbdirektør Kjetil Siem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere