*Nettavisen* Sport.

Rekord for Brann

Midt oppi pinnekjøttspising og juletregang satt Brannfansen klistret foran pc'en.

27.12.07 13:56

(iBergen.no) Brann.no melder at den fire år gamle besøkstall-rekorden på rødtrøyenes hjemmeside ble banket grundig på julaften. Nettstedet hadde dobbelt så mange besøkende i forhold til i fjor.

- Selv om vi er midt i julen, så ser det ikke ut til at interessen for alt som har med Brann å gjøre er i ferd med å avta. Brann.no har i desember knust alle rekorder, og nok en rekord ble grundig slått på julaften, skriver Brann.no.

Antall klikk på julaften i år er nesten dobbelt så høyt som den beste dagen i 2003, og som hittil har vært rekorden for Brann.no. Samtidig var besøkstallet fordoblet i forhold til 24. desember i fjor. Tidligere år har julaftenbesøket bare variert med noen få prosent, ifølge nettstedet.

- Nå skal utviklingen av internett selvsagt ha litt av æren for de gode tallene, men det kan ikke forklare den fantastiske stigningen vi har hatt i den siste perioden, skriver den jublende nettredaksjonen.

Tidligere denne måneden fikk nettstedet mye pepper for en kontroversiell reklame mange mente var homohets. Klubben måtte senere trekke reklamen og beklage ordlyden.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.