Gå til sidens hovedinnhold

Rekorder for fall i Bundesliga

To bundesligarekorder kan bli slettet innen kort tid. Stuttgart-keeper Timo Hildebrand kan bli den som holder nullen lengst, mens Fredi Bobic og Hertha Berlin kan bli det laget som går lengst uten scoring fra sesongstart.

Stuttgart har hatt en imponerende sesongstart. Laget har ikke tapt i sine fire første kamper og keeper Timo Hildebrand har til gode å hente ballen ut av eget nett.

Reck har rekorden

Dersom 24-åringen holder buret rent de første 70 minuttene i lørdagens oppgjør mot Schalke 04, vil han overta rekorden i antall minutter uten baklengsmål fra sesongstart.

Hildebrand har nå spilt 360 minutter uten å slippe inn mål. Rekorden har Oliver Reck som startet 1987/1988-sesongen for Werder Bremen med å spille 429 minutter uten baklengsmål.

Den gang var det tidligere landslagsspiss Stefan Kuntz som ble den første til å finne veien forbi Reck.

Schalke 04 har scoret i hver av sine fire første kamper.

Måltørke for Hertha

En annen rekord som står for fall er Bochums sesongstart i 1979 da de spilte 474 minutter før de scoret sesongens første mål.

Hertha Berlin kan krype opp i ryggen på denne rekorden i helgen. Dersom de ikke får ballen i mål mot Hannover i helgen, er de bare 24 minutter fra rekorden og kan overta rekorden mot nettopp Bochum om to og en halv uke.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk