RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Birte Ulveseth/SCANPIX

Rekordkamp på Sørlandet

Sist oppdatert:
Odd kan slette Starts rekord fra 2004 dersom de vinner i Kristiansand. Trenerne er klare til strid.

Et av de store høydepunktene i årets Adeccoliga skal utkjempes på Sør Arena i Kristiansand lørdag ettermiddag klokken 16.

Følg kampen direkte i vårt livesystem fra 16

Odd Grenland står med syv strake seirer og kommer til Sørlandet stinne av selvtillit. Målet er å slå Starts rekord (fra 2004) for beste serieåpning siden førstedivisjon ble slått sammen til én avdeling.

Start på sin side har selvfølgelig ingen planer om å la det skje og trener Arne Sandstø har oppskriften klar.

- Håper på bedre motstand
- Det blir viktig å stå imot dødballene og langpasninger mot Peter Kovacs. Hvis vi vinner de duellene kan vi få gunstige overganger, sier Sandstø til Nettavisen.

Start-treneren, som nok er ekstra spent før møtet med gamleklubben, forteller at troppen har vært litt frem og tilbake med skader, men at de stiller med sine beste menn og håper på en severdig kamp for publikum.

- Vi håper på bedre motstand fra Odd enn de andre lagene som har besøkt Sør Arena til nå og at de tør å sende folk i angrep, sier Sandstø.

- Start er ikke så gode
Trenerkollega i Odd, Dag Eilev Fagermo, har ingen planer om å revolusjonere lagets spillestil.

- Det er et klassisk PR-rop fra Sandstø i håp om at motstandere skal blottlegge seg bakover. Vi skal selvfølgelig spille vårt spill uansett om det er hjemmebane eller bortebane, forteller Fagermo til Nettavisen.

Fagermo sier mannskapet er komplett, men at fire-fem spillere har slitt med småskader, samt at tidligere Start-spiller Stefan Bärlin blir igjen i Skien.

- Vi må ikke begynne å finne på alt mulig annet bare fordi det er bortebane, så gode er ikke Start, sier Fagermo videre.

Start og Odd i toppen
De to trenerne har også sine klare meninger om hvordan serien utarter seg fremover.

- Start og Odd er i toppen hele veien, så tror jeg Bryne og Sandefjord kommer seg, sier Fagermo og Sandstø er ikke helt uenig.

- Jeg tror Odd og Start er der oppe for å bli, mens det vil bli et rotterace om plassene bak. Løv-Ham og Hønefoss har åpnet forrykende, og Bryne og Moss har ting på gang, sier Sandstø.

Fagermo legger til at Adeccoligaen ofte preges av at alle lagene tar poeng fra hverandre noe som jevner det ut, unntatt fra Odd da som ennå ikke har avgitt poeng til noen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere