*Nettavisen* Sport.

Rekordmange vil se Drillo

Tre måneder før sesongstarten i Tippeligaen, herjer det fotballfeber i Fredrikstad. Klubben har allerede solgt over 4000 sesongkort.

04.01.05 12:53

Fredrikstads daglige leder Robert Nilsson er ikke i tvil om at de før denne sesongen kommer til å sette ny klubbrekord i antall solgte sesongkort.

- Vi har ikke det eksakte tallet enda, men per i dag vet vi at det solgt over 4000 sesongkort allerede. Det går mot en klar klubbrekord, sier en tydelig fornøyd Robert Nilsson til TV 2 Nettavisen.

Han nevner flere årsaker til det økende salget. Trenerlegenden Egil Drillo Olsen ble i høst ansatt som ny hovedtrener i klubben, og FFK leverte dessuten en svært oppløftende høstsesong.

- I tillegg merker vi at flere familier og kvinner trekker mot kampene. Folk har det gøy på stadion. FFK har også vært borte fra toppfotballen i 20 sesonger før forrige sesong, minner Robert Nilsson om.

Rekordsalg
Totalt har Fredrikstad Stadion 5600 sitteplasser, og Robert Nilsson utelukker ikke at samtlige blir revet bort som sesongkort før sesongen.

- Vi kan ikke utelukke det, for vi har hatt en enormt stor pågang så tidlig i sesongen. Men så veldig sannsynlig er det vel likevel ikke. Skulle vi imidlertid klare dette, vil vi selvsagt bli veldig, veldig fornøyde, sier FFKs daglige leder.

- Men både privatpersoner og bedrifter er livredde for å ikke få plassene sine. Gjennomgangsmelodien blant bedriftene er at de vil ha flere kort en tidligere, legger Robert Nilsson til.

Endelig oversikt senere
Han sier videre at først 15. januar vil klubben få en endelig klar oversikt over antall solgte sesongkort.

- Årsaken er blant annet at vi ikke har fått den endelige oversikten fra billettservice og supporterbutikken Aristokraten. Men allerede nå kan vi fastslå at vi har solgt over 4000 kort, sier han - mens han venter på flere kort.

PS: FFK har planene klare om et nytt stadionanlegg. Arenaen vil etter planen få en tilskuerkapasitet på 13.000, og vil stå klar høsten 2006.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.