RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordsen Tippeliga

Foto: Marit Hommedal / Scanpix
Sist oppdatert:
Terminlista er klar – og neste år spiller man fotball fram til desember.

Det har vært stor debatt rundt start og avslutning på netse års Tippeliga. Mange fryktet en rekordtidlig start ville drepe mye av interessen for den norske toppserien, og kan si seg delvis fornøyd med at serien ikke vil starte før den 20. mars.

Om jubelen står i taket for avslutningen, er vel mindre tvilsomt. Man skal spille ut november måned, og cupfinalen vil bli flyttet frem helga 5./6. november.

- Tippeligaen starter opp 20. mars, og det er avgjørende for landslaget at Tippeligaen er i gang når det skal spilles kvalikkamper. Det er alltid lagt en kvalikkamp til mars måned, og neste år spiller vi som kjent mot Danmark seks dager etter Tippeligastarten. Samtidig utvides sesongen ut november måned i tilegg til at det legges inn to midtukerunder, noe som blant annet gjør at vi kan starte en uke senere enn i fjor. På den måten får vi ivaretatt hensynet både til landslaget og den hjemlige serien, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til fotball.no.

Det er pause i Tippeligaen i tidsrommet 4. – 16. juli. Adeccoligaen starter opp 3. april og avsluttes 30. oktober.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere