RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Rekruttene spiller uavgjort

Vi tror Sheffield Wednesday og Blackpool trenger ekstraomganger i dagens oddstips.

I dag er det stille før stormen på langoddsen. Vi tilbys bare 9 objekter som avvikles i dag, fordelt på 2. divisjon, 3. divisjon, Carling Cup, islandsk 1. divisjon og svensk 2. divisjon. I tillegg kan vi spille på helgens kamper i Premier League.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Utvalget er for snevert til at vi finner grunnlag for dagens langskudd og dagens avslag.

Dagens spill
Vi var innom Carling Cup på tirsdag, der vi traff på Exeter City men bommet på Brentford. Resultatene på tirsdag viste at divisjonsforskjell betyr lite når de fleste velger å la reservene få spilletid. I dag ser vi nærmere på det siste oppgjøret i første runde av Carling Cup.

Sheffield Wednesday - Blackpool
Sheffield Wednesday er i gang med en ny sesong i League One, minst én divisjon lavere enn de ønsker å være. Premieren ga en fin 2-0-hjemmeseier mot Rochdale, og manager Gary Megson var godt fornøyd med mannskapet, for som han sa etter kampen så dominerte de ikke spillet, men de scoret sesongens første ligamål, tok sesongens første trepoenger og holdt buret rent.

Det var midtbanespiller Prutton, som kom gratis fra Swindon i sommer, som scoret 2-0-målet på et nydelig langskudd. Sammen med Semedo (m) som kom på free transfer fra Charlton, har han vært en av lagets lovende spillere i pre-season. Også Bennett (f) er kommet kostnadsfritt denne sommeren, fra Nottingham Forest. Siste nytt er at klubben har sikret seg Rochdales storscorer O'Grady, han kan være aktuell i dag. Det er ingen nye skader i laget, men med en tøff bortekamp i Bournemouth allerede på lørdag, ventes det at Megson stiller alternativt i kveld.

Følg Carling Cup LIVE

Blackpool fikk den best tenkelige starten på sin nye hverdag i Championship. De lot Hull dominere og skyte i stolpene og tverrliggeren, før de selv satt 1-0 ved Taylor-Fletcher rett før slutt. Manager Ian Holloway var selvsagt storfornøyd. "Alle har avskrevet oss, igjen. Men bare vent å se, det er ikke bare spillerne vi har mistet som er gode, de andre er også gode." Blackpool misten sine største profiler Adam, Campbell og Vaughan, samt en rekke andre spillere etter nedrykket fra Premier League. Søndag har Blackpool hjemmekamp mot Peterborough.

Skader i laget er nesten ikke relevant i denne sammenheng, for Holloway pleier å stille så alternative cuplag at han forrige sesong ble anmeldt til forbundet for å ikke overholde minimumskravet til antall A-lagsspillere i cuplagene sine. I dag er hvertfall Crainey, Cathcart og Eardley borte på landslagsoppdrag, mens Gilks (k) skadet seg på trening med Skottland og spiller hverken her eller der. Det er ventet at nysigneringen Tom Ince, fra Liverpool, får sjansen sammen med andre som ellers har fått lite spilletid.

Wednesday gikk videre fra første runde her i fjor med 1-0 over Bury, men røk 2-4 i Scunthorpe i runde 2. Blackpool kom inn i runde 2 og røk rett ut etter 3-3 til full tid og tap i ekstraomgangene mot MK Dons. Her stilte Holloway et blandet men brukbart lag, det skal sies, og Adam scoret på en straffe.

Det skal kåres en vinner på Hillsborough i kveld, så her blir det eventuelt ekstraomganger og straffer ved uavgjort til ordinær tid. Kampen vises live på Sky Sports, og der finnes kanskje et lite grunnlag for å gjøre en innsats, da det ikke er moro å dumme seg ut på TV. Vi forventer to lag bestående av et par nykommere og resten benkeslitere og juniorspillere, og her spiller vi den høyeste oddsen i det som ser ut som en åpen kamp med mange usikkerhetsmomenter. 100 kroner settes på U til 2,90 som singelspill, frist klokken 20.40.

102. Sheffield Wednesday - Blackpool 2,40 2,90 2,40

Klikk her for å levere dette spillet
Innsatsen styrer du selv

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere