RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud/Scanpix

Renstrøm trakk seg

Sist oppdatert:
Margrethe Renstrøm fikk krampe i foten.

Margrethe Renstrøm greide ikke å hoppe da lengdekvalifiseringen i OL startet tirsdag kveld. Hun hadde problemer med krampe i foten.

Renstrøm gikk av banen og inn til stevnelegen da kvalifiseringen startet. Like etter ble hun på resultatskjemaet oppført med «DNS» (startet ikke).

Renstrøm fikk store problemer med krampe i den ene foten like før innhoppingen til lengdekvalifiseringen skulle starte. Hun haltet rundt inne på banen og var ikke i stand til å teste tilløpet og hoppe seg inn sammen med konkurrentene. Problemet satt under den høyre foten.

Det var mor og trener Reidun Renstrøm som fortalte dette til NTB da kvalifiseringen var i ferd med å starte. Hun var naturlig nok svært bekymret på datterens vegne.

Etter en liten tur inne hos stevnelegen på banen, kom Renstrøm løpende ut på banen igjen like før konkurransen skulle starte, men problemet var altså ikke løst.

Margrethe Renstrøm skulle debutere i OL. Hun har 6,68 meter som årsbeste. Det er også identisk med norsk rekord. Hun klarte bronsen i EM i Helsingfors etter å ha trøblet med tilløpet, men slo til da det gjaldt som mest. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere