RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reservekeeper gir Lundekvam & Co. håp

All grunn til å juble for Southampton-manager Harry Redknapp lørdag.
All grunn til å juble for Southampton-manager Harry Redknapp lørdag. Foto: AFP Photo/Scanpix
Sist oppdatert:
Takket være en kjempekamp av reservekeeper Paul Smith (25) har Southampton fremdeles sjansen til å overleve i Premier League. Smith sørget for at Tottenham-spissene aldri fikk hull på byllen.

SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-0: Allerede etter ett minutts spill stanset han Tottenhams Mido. Londonklubbens nye spisstjerne var helt alene med Smith, som kom ut og reddet skuddet glitrende.

- Han var absolutt fantastisk

Smith sto bak flere store redninger etter at Southampton-forsvarerne Lundekvam og Higginbotham ved hver sin anledning rotet bort ballen som bakerste mann. Selv landslagsspissen Jermain Defoe måtte rive seg i det lille håret han har etter at Smith slo skuddet hans til corner.

- Paul var absolutt fantastisk. Han spilte så bra at han gir oss et dilemma når (førstekeeper Antti) Niemi, som har stått glimrende i hele år, er tilbake, sa Southampton-manager Harry Redknapp til Sky Sports etter kampen.

- Vi overlever!

Selv om Crystal Palace kapret ett poeng mot Manchester United, som gjør at The Saints er to poeng unna trygg plass i Premier League, er Redknapp overbevist om at laget hans vil beholde plassen.

- Med ni kamper igjen kan mye skje. Men både jeg og spillerne er overbevist om at vi har det som skal til for å overleve. For fire, fem uker siden trodde jeg vi var ferdige, men etter at vi hentet inn fem nye spillere har jeg fått tilbake troen, sa han.

Én av de nye er Jamie Redknapp, som lørdag vant som sine tidligere lagkamerater. - Artig for Jamie. Han dro herfra for å hjelpe sin far, og det bebreider jeg ham ikke for i det hele tatt, sa Tottenhams manager Martin Jol etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere