RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Reservene» imponerte igjen

Foto: Geir Olsen / Scanpix
Sist oppdatert:
Ole Marius Ingvaldsen med tredje lengste hopp i finaleomgangen.

De norske kontinentalcup-hopperne gjorde igjen en fin innsats i søndagens verdenscuprenn i Sapporo.

Steinkjer-karen Ole Marius Ingvaldsen bemerket seg aller mest med 129,5 meter i sitt andre hopp. Det tok 25-åringen opp til 10.-plass etter at han lå på en beskjeden 24.-plass etter første omgang.

Vegard Haukø Sklett endte som nummer 12 og ble nest beste nordmann. Andreas Stjernen, som var best av de norske med sin 8.-plass lørdag, ble nummer 22.

Østerrikeren Andreas Kofler vant rennet foran lørdagens vinner Severin Freund fra Tyskland. Verdenscupleder Thomas Morgenstern, som hadde konkurransens lengste svev med 136,5 meter i annenomgangen, ble nummer tre.

Kofler landet på 131- og 132,5 meter i sine hopp og hadde et solid forsprang på landsmann Morgenstern, som ikke lyktes helt i førsteomgangen. Da Severin Freund landet på «bare»120 meter i sitt site svev kunne Kofler juble for seier.

Ps. Det norske verdenscuplaget er ikke med til helgens konkurranser i Japan. De mest kjente norske skihopperne ble i stedet hjemme i Norge for å trene.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere