RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reservenes kamp

Sist oppdatert:
Begge lag stilte med reservekeepere på Viking Stadion lørdag. Vikings Iven Austbø ble «matchvinner».

VIKING STADION (TV 2 Nettavisen): I Espen Johnsen skadefravær fikk Ivar Rønningen nok en sjanse til å vise seg fram. Han spilte også forrige kamp mot Lyn, da Johnsen var ute med karantene. Rosenborg hadde i dag Espen Johnsen på benken, men han var glad at han slapp å steppe inn.

- Jeg håper å bli klar til kampen mot Olympiakos på tirsdag, og er jeg skadefri regner jeg med å spille, sier Espen Johnsen til TV 2 Nettavisen.

Rønningen var ikke fornøyd med egen innsats.

- En kan aldri være fornøyd når vi taper, men håper allikevel å spille mot olympiakos på tirsdag, selv om Espen skulle bli skadefri.

Basso skadet
Hos Viking kom keeperbyttet i pausen. Anthony Basso fikk seg en kraftig stempling i bakhodet og nakken av sin egen høyreback Bjørn Dahl, og i løpet av pausen stivnet Basso helt.

U-21-landslagskeeper Iven Austbø fikk sjansen, og tok så absolutt vare på sjansen blant annet med en matchvinnende redning i sluttminuttene.

- Jeg fikk ikke tid til å bli nervøs, så når jeg kom innpå var det bare å gjøre som jeg gjør hver dag på trening.

Står du i mål i europacupoppgjøret mot Austiria Wien i midtuken?

- Blir Basso skadefri, så regner jeg med han spiller, han har vært første keeper i hele år, og en omgang tror jeg ikke forandrer noe på det, sier Austbø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere