RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Respekt for Rosenborg

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Selv om Rosenborg ikke har store mulighetene til å komme seg videre i Champions League, har trener Zdenek Scasny i Panathinaikos respekt for trønderne.

Lagene møtes på Lerkendal onsdag, i det som tyder på en skikkelig kald batalje. For Panathinaikos fikk ikke lov til å trene på Lerkendal mandag. De må vente til i morgen. I stedet tok grekerne til takke med Strindheim kunstgress.

Zdenek Scasny overtok trenerjobben i Panathinaikos i høst, etter israelske Itzhak Shum. Sistnevnte ledet grekerne i det første Mesterligaoppgjøret mot Rosenborg – som laget vant 2-1.

Gode
Men det resultatet lurer ikke Panathinakos` nye trener.

- Rosenborg er gode. De spilte meget godt mot Panathinaikos i den første kampen. Jeg har sett noen kamper laget har spilt på hjemmebane. Blant annet kampen mot Arsenal. Også da spilte Rosenborg meget godt. De spiller veldig disiplinert, sier Scasny til Adresseavisen.

Går for seier
Han sier videre at laget ikke kommer til å legge seg bakpå i Lerkendal-oppgjøret.

- Vi må holde nullen, og i tillegg må vi skape trøbbel for Rosenborg på kontringene våre. Vi skal i hvert fall ikke spille defensivt. Vi går for to seire og avansement, sier en offensiv Scasny til Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere