RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Respektløse Hønefoss til verks påny

Sist oppdatert:
Ole Bjørn Sundgot og Hønefoss har detonert to cupbomber allerede. Søndag kan Ham-Kam bli offer for den tredje.

- Cup er cup. I utgangspunktet er det 50-50 sjansen for å vinne, sier Ole Bjørn Sundgot til TV 2 Nettavisen. Den tidligere Molde- og Lyn-spilleren er blant de mest rutinerte spillerne på Hønefoss-laget som er årets store overraskelse i cupen.

Respektløst har de eliminert både Lyn og Rosenborg fra det gode selskap. Da er det lov å tro på en ny overraskelse når Ham-Kam kommer på kvartfinalebesøk.

- Gjennom en hel sesong er det forskjell på lag i eliteserien og 1. divisjon. Men i en enkelt kamp trenger det ikke å være forskjell i det hele tatt, poengterer Sundgot.

Ekstra kick som underdog
Han innrømmer at det gir et ekstra kick å være underdog.

- Man hever seg når man møter antatt bedre motstand. Ingen tvil om det.

- Hvor langt kan dere nå i cupen?

- Der må jeg ty til det klassiske og svare at vi tar en kamp av gangen. Men vi går på banen for å vinne uansett motstander.

Ligger på kvalikkplass
I serien har Hønefoss los på kvalifiseringsplassen etter at Bryne fikk et illebefinnende i opprykkskampen. Bare fire poeng skiller Hønefoss og kvalifiseringsplassen.

- Men vi har mange vanskelige kamper foran oss, poengterer Ole Bjørn Sundgot – og legger med det alle opprykksspekulasjoner døde, først som sist.

Siden Hønefoss slo Lyn og Rosenborg har John Anders Bjørkøy forlatt klubben til fordel for Fredrikstad. Sungot mener likevel at laget ikke er mye svekket.

- Tero Koskela kom til oss fra Fredrikstad. Han er en bra erstatter.

Se Hønefoss – Ham-Kam direkte på web-tv, søndag kl. 16.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere