Gå til sidens hovedinnhold

- Rett og slett flaut

NADDERUD (TV 2 Nettavisen): - I dag har vi driti på draget foran hele Norge, sa Brann-trener Mons Ivar Mjelde etter at bergenserne tapte med tennissifre mot Stabæk.

STABÆK-BRANN 6-0: - Rett og slett flaut, konkludete en skuffet Mons Ivar Mjelde.

Brann-treneren har sett gode tendenser for bergenserne i løpet av hø stsesongen, og forventet langt mer av sine disipler enn det som ble prestert på Nadderud lørdag ettermiddag. Derfor var ikke dommen nådig etter det TV-sendte oppgjøret.

-I dag har vi driti på draget foran hele Norge, sa en irritert Mjelde.

Komplett kampfakta og spillerbørs fra kampen.

Dårlig start

Marerittet startet allerede før minuttet var gått på Nadderud. Brann-keeper Håkon Opdal glapp et overlegg, og Martin Andresen ekspederte ballen inn i et tomt mål etter bare 28 sekunder. To mål til i første omgang av henholdsvis Peter Sand og Thomas Finstad gjorde at mye var avgjort før dommeren rakk å blåse for pause.

- Vi la ikke ned nok arbeid, og vi er ikke lojale mot formasjonene, mente Mons Ivar Mjelde.

Proffaktuell kaptein

Stabæk–kaptein Martin Andresen har vært blant Tippeligaens beste spillere denne sesongen. Mot Brann leverte han nok en god kamp, og betalingen har kommet med ny tilitt på landslaget. Andresen skal være svært ettertraktet av flere europeiske klubber og Rosenborg har lenge fulgt med 26-åringen. Men Andresen hevder at dette ikke opptar ham i særlig grad.

- Jeg tenker ikke på proffspill. Nå må jeg ha full fokus på Stabæk og sesongavslutningen.

Har kontrakt med Stabæk

Stabæk-trener Gaute Larsen er opptatt av kontuinitet i Stabæk. Martin Andresen har et år igjen av kontrakten med Stabæk og Gaute Larsen håper at Andresen blir på Nadderud ut kontraktstida.

- Martin er ettertrakta, men vi har vist at vi er mer enn Martin Andresen, vist at vi er et lag, mener Stabæk-treneren.

For ustabile

Selv om han gjerne skulle sett Stabæk helt i toppen av Tippeligaen, innrømmer Gaute Larsen at klubben fortjener den tabellposisjonen de har. Og til tross for at han var svært fornøyd med lagets innsats mot Brann er ikke Larsen bare positiv på lagets vegne.

- Vi er for ustabile, og prestasjonene svinger. Men vi har et stort potensiale, og med den førsteelveren vi har nå, holder vi et høyt nivå. Møtet med Rosenborg om 14 dager blir en fin pekepinn på hvordan vi ligger an, sier han.

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær