RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rett videre og rett ut for Radwanska-søstrene

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Agnieszka presterte, det gjorde ikke lillesøster.

Annenseedede Agnieszka Radwanska (23) forserte første hinder i US Open på 54 minutter tirsdag. Verre gikk det for lillesøster Urzsula (21).

Det polske søskenparet representerer det mange regner for den neste dominerende tennisfamilien på kvinnesiden, og de er blitt lansert som mulige arvtakere etter de amerikanske tittelgrossistene Serena (30) og Venus Williams (32).

Storesøster Agnieszka har utvilsomt tatt nivået i den ypperste verdenseliten, mens knapt to år yngre Urzsula fortsatt har et stykke igjen. Førstnevnte spilte overbevisende tirsdag. Hun benyttet seg av seks av sju breakballer, og knuste sin 91.-rangerte russiske motstander Nina Bratsjikova 6-1, 6-1.

23-åringens lillesøster, som for tiden er rangert høyre enn noen gang på 43.-plass i verden, måtte tåle braktap med like klare settsifre. Urszula Radwanska tapte 1-6, 1-6 for 20.-seedede Roberta Vinci fra Italia.

- Det er alltid litt vanskeligere å komme inn som annenseedet, fordi folk forventer at du spiller bra og går langt i turneringen. Men jeg prøver bare å tenke at presset er positivt. Jeg har ikke mange poeng å forsvare fra i fjor heller. Det er i alle fall en god ting, sa Radwanska ifølge AFP etter sin enkle seier. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere