*Nettavisen* Sport.

Revansj for Stumne Sjarm?

I den siste starten på Biri galopperte Stumne Sjarm bort seieren. I kveldens V65 på Bjerke jakter hun revansj.

Her kommer Nettavisens tips til kveldens V65-løp ca. kl. 12.

Programraden til den sju år gamle hoppa har stort sett bestått av bokstaver hele karrieren. Det har ikke vært enkelt å få henne feilfritt rundt, men på Biri 2. februar gikk det¿ nesten! Onsdag har hun sjanse til å rette på inntrykket sammen med Olav Mikkelborg.

Kusk Olav Mikkelborg har ingen enkel oppgave foran seg onsdag når han setter seg opp bak verken 5 Stumne Sjarm eller 10 Smedprinsen, begge har galoppen som sin verste fiende. Både hestene og kusken er imidlertid i form, så det er slettes ikke umulig at ”Mikkel” holder dem på beina.

- 5 Stumne Sjarm i 2. løp/V65-1 viste veldig framgang sist og galopperte bort en klar seier på oppløpet. Hun har aldri gått feilfritt så lenge som hun gjorde da. Hun er veldig usikker og kan godt være tilbake til gamle synder nå. Feilfritt skal hun regnes langt fremme igjen og hun kan vinne med klaff på veien, forteller Olav.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Mikkelborg sender ut kapable 1 King Palema i 3. løp/V65-2 og dette er et av de mest åpne løpene på forhånd. Fra et perfekt spor kan Alf Palema-sønnen lede helt inn.

- 1 King Palema har hatt litt pause, men har sett fin ut i trening og er bra i orden. Sporet er bra og jeg satser på å kjøre litt fra start, han er hyggelig ut og det er ikke umulig at vi beholder føringen. Siden det er et par måneder siden forrige start, kan det hende at han trenger et løp i kroppen, men jeg synes han skal regnes på gardering, uttaler en optimistisk trener.

Det er mange gode hester til start i 5. løp/V65-4, men alle er ikke like støe på labben. 10 Smedprinsen er en av dem, men hvis han viser seg fra sin beste side, kjemper han om seieren igjen.

- 10 Smedprinsen gikk endelig feilfritt sist og fikk umiddelbar uttelling. Han er en evig outsider og jeg tør ikke love at han går feilfritt igjen selv om formen er fin. På en god dag rekker han alltid langt, men han er en vanskelig type som jeg aldri blir klok på, kommenterer Olav.

I eliteløpet (6. løp/V65-5) blir 4 Lill Adolf stor favoritt, men Mikkelborg har en av de beste hestene i feltet og kan havne på trippelen selv fra et håpløst spor.

- Det må bli veldig overpace for at 12 Ens Crescendo skal få noe med utfallet å gjøre. Hvis 4 Lill Adolf kommer seg foran og får dempe, er jeg redd det er kjørt. Hvis det derimot blir oppdrevet tempo underveis, har min hest både klasse og form til å spurte ned de fleste. Han har vist veldig fine ting i trening og jeg er fornøyd med ham for dagen, opplyser trener og kusk Olav Mikkelborg.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.