RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Revansje for Callisto?

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Callisto var mye betrodd , men galopperte i tøft 3-årsløp i Bergen. I dag jager han revansje i lunsjen på Biri.

Klikk her for V5-forslag

7 Callisto (V5-2) var av mange tippet som hovedutfordrer til ubeseirede Just Superb i sterk konkurranse i Bergen sist. Den urutinerte hesten fikk en tødd start og stort tempo og galopperte i første sving. Etterpå gjorde han en svært bra løp. Feilfritt tror vi han vinner i dag. Trolig vil kusken Kai Johansen kjøre et løp i rygg. Trener Steinar Hammersborg sier til Sportspill at han har speeden som sitt fremste våpen. Siden sporet er sjanseartet dekker vi opp på de to største forslagene der vi kjører uten banker. Garderer man Callisto vil 6 Grand Madam Ruth være aktuell. Hoppa er bedre enn raden og pleier å møte på sterkere konkurranse. 9 Ste My Pride er milevis bedre enn raden. Få lite oppmerksomhet i totoen i dag og må strekes ved gardering. 8 Imperial Broline leter litt etter formen. Er bra på sitt beste, men ingen egentlig ingen vinnertype.

Kjemp om de store pottene med andelslag på nett (klikk på Biri og deretter Andel)

I V5-1 blir 8 Trinitro favoritt. Han har levert to tiltalende løp. I den siste starten ble Rite On Line-sønnen toer bak talentfulle Panter Neo. Sporet kan skape trøbbel og garderinger synes derfor å være på sin plass. 5 Cream G.T. slo gode hester som Photomaker og Cjilleer i debuten. Kan meget vel gjenta og satser trolig direkte mot tet. 9 Frenchip G.T. har ennå ikke overbeist, men gjlr sin første start denne sesongen. Skal ikke avskrives i denne sammenhengen. 4 Go Ahead var annen bak en overlegen Honey Muscle i debuten, mens han galopperte sist. 6 Elvis E.P. er tilbake etter diverse problemer. Han har høy fart i kroppen, men viljen er sårbar. Debuterte i 2006 ved å vinne på 18,7. Siden har ikke åtteåringen stort sett ikke hatt annet enn problemer.

Les også: Sjekk dagens VM-tips

To hester bør rekke i V5-3. 4 Nugga Hydrup har et billig løp. Nest sist ble hun tredje i sterkt lag bak Real Cosmic og Olympic Image. Sist var hun fjerde i et løp der trippelen bestod av Nanna Pride, Star Contender og Thai Quest. Nå er motstanden enklere. 7 Lauras Nilaus har feilet sist. Hun travet gode løp før det og kjemper trolig helt der fremme.

Du kan levere eksperttipsene til Sportspill ved å klikke her

1 Kipalill (V5-4//DD-1) vinnertippes. Hennes eneste seier kom 13. februar i år i et hoppeløp på samme arena der blant andre Vesle Gull og Spik Rigel var slått. Gjorde også et godt løp til annen bak Dag 16/4. Står endelig fint til og har en perfekt oppgave i dag. Biri er dessuten en bane som skulle passe henne fortreffelig. 11 Huserapp har travet tre sprintløp på 17 starter. I et av disse løpene ble det seier, nærmerew bestemt på Bkerke 24. september i fjor i et billig lunsjløp. Sist var han bra i seiersløpet og viste at formen er på plass. Sporet kan by på bekymringer i dag. 7 Hornmo Vilja er kjapp ut. Hoppa er en typisk frontrunner, laddes for tet og er aktuell derfra. 4 Remoly er bedre enn raden og er en skrellvariant sammen med 12 Fautveien som trakk det verste sporet.

Vi avslutter lunsjen med to streker i finalen. 9 Tres Bien svek som favoritt på Bjerke sist, men tapte for to fine hester. Gjorde dessuten et riktig bra løp. Har vunnet i tre av fem løp og skal ha en kjempesjanse til å vinne igjen. Møter galopplystne 4 Superatrix som er hissig fra start. Hoppa er veldig god uten galopp, men første rekke bak bilen er usikkerhetsmomentet for Hammersborg-traveren.

Ønsker du å kjøpe V5-forslaget, klikker du her . For DD klikker du her .

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere