RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Revansje i kveld?

Vår banker for dagen fikk aldri sjansen til slutt i den siste starten, men i kveld tror vi Brazze Jahn får spille ut hele sitt register.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

På Sørlandets Travpark i går innfridde vår banker Loverboy Pellini på enkleste vis for Eirik Høitomt, og vi tror rogalendingen sitter bak en ny vinner på Drammen i kveld i form av 6 Brazze Jahn i DD-2. Vi prøvde oss på et bankerspill på Spikeld-sønnen forrige mandag, men ved den anledningen satt den kapable krabaten bom fast i rygg leder i målgangen.

Vi har vel knapt sett Teigen-traveren så rytmisk og fin noen gang, og mot ikke alt for skarp motstand i et tidsløp hvor 9-åringen står glitrende inne i, tror vi på en topp vinnersjanse i kveld. Laveste odds i skrivende stund (kl. 12.00) mot vår banker i DD-2 er kombinasjonen 4*6 til drøye 11 ganger pengene, og i supertrippel-spillet er vår banker for dagen meget interessant.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Dobbel Høitomt?
Ja, det er slett ikke utenkelig at landets ubestridte ener i sulkysetet også tar seg av DD-1 med 2 Sierra Man. 5-åringen skuffet en smule i den siste starten, men tilbake i slag skal Michelsen-traveren være hyperaktuell i et løp som dette.

Mye vil nok bli avgjort ned startsiden i dette sprintløpet, og 4 Stirling Star (tetløper av rang) vil nok gjøre et realt forsøk på å overfly vår favoritt i løpet. Med tøff kjøring innledningsvis kan løpet åpne seg litt opp, og vi tyr til bred gardering på våre to største spilleforslag.

Ekspertforslag
Til DD-løpene på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 200 og 400 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her, mens vårt Supertrippel-forslag på 240 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen på nrk.no nett-tv i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere