RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Revansjerer seg direkte

Foto: hesteguiden.com
Vår banker for dagen var svært uheldig i V75`en sist, og mot passende motstand på hjemmebane, tror vi det dreier seg om en klink vinner.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Langt bedre enn sitt spinkle grunnlag er nemlig 9 Faithfully Yours, og en finere oppgave enn dagens er neppe å oppdrive for Donerail-datteren. 4-årshoppa står perfekt inne på pengene i V5-2, og sporet er helt ypperlig, med rygg på en meget rask hest fra start. Det bør således ligge an til et pent utvendig par, og da skal i så fall sjansene være svært gode for at vår banker for dagen feller samtlige til slutt med sin fine speed.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Gode Countess Silvio måtte gi tapt for Gramstad-traveren i den nest siste starten, hvor hoppa sprintet flotte 14.6, mens det var en plass helt i toppen som gikk fløyten på galopp litt inne på oppløpet i et tøft V75-løp i den siste starten. Åsbjørn Tengsareid setter seg opp bak favoritten ved denne anledningen, og det er med respekt å melde en formidabel kuskeforsterkning.

To hester gjør opp
Et fryktelig tungt favorittstempel pådrar 11 Kjell Bjarne seg i finalen, og dersom alt går rett for seg dreier det seg naturlig nok om en topp vinnersjanse for den lekre Tap In-sønnen. 4-åringen var nær ved å kvalifisere seg til årets Derby, og dagens motstand egner seg således ikke til å skremme. Eier Egil Brunes melder dog om litt problemer (kodene bak) i etterkant av det løpet, og selv om 6 Grand Canyon trolig er 20 meter dårligere på kapasitet utjevner det seg på styrkeforholdet kuskene i mellom, og da betaler vi selvfølgelig for sistnevnte på samtlige spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Favorittene står litt sjanseartet til, og vi er ikke helt fremmed for at det kan dukke opp en smell her. 3 Kleppe Dolly fyker til tet, og vi tror 4 Valdresflya er den som får overta inn på den første svingen. Sistnevnte er en meget habil sprinter på sitt beste, og Elding-datteren er etter vårt skjønn alt for lite spilt med sine 20 % Kjell Håkonsen holder fortsatt litt på, og nå er det 2 Timian Best som har fått nyte tilværelsen ute på Sviland en stund. Vi vet alle hva den mannen kan få til, og Moe Odin-sønnen er snakk om en tidlig gardering.

V5-3: Vi støter her på et fryktelig ruglete løp, og en fornuftig løsning må være å gardere bredt. Når man ser på de fem siste startene til disse hestene, tror vi kanskje Øvrevoll hadde vært en bedre arena for denne gjengen. Galoppene florerer, og vinneren er slett ikke lett å plukke. Fremgangsrike Øystein Tjomsland står pent til med 1 Tamarin, og det er kanskje fare for at Sørlendingen leder rundt om med Elding-datteren (vi har dog ikke noe info å komme med som skulle tilsi at der er snakk om en klink vinner...).

V5-4: Vi syntes hestene på strek står svært fint inne i dette løpet, og en naturlig favoritt må 2 Sjefslill bli. Sjefen-datteren holder strålende form, og tet fra start til mål kan være et sannsynlig scenario for årets vinner av NM for hoppene. Offensive Bernt Øksnevad vil trolig også ha et ord med i laget bak formsterke 3 Timor, og Pål Even-datteren er snakk om en tidlig gardering sammen med 1 Tangen Tina (bedre enn raden) og 8 Trø Lyn (kjemper alltid der fremme).

Ekspertforslag
Til V5-løpene på Forus har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 400 og 1080 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere