*Nettavisen* Sport.

Revansjerer seg direkte?

Foto: hesteguiden.com

Det gikk ikke som planlagt for Riccione Ås i debuten her til lands, men vi tror på kraftig revansje i kveld.

21.04.10 12:08

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det var nemlig stilt store forventninger til nyervervelsen til Glenn K. Stenberg i Skien i påsken, men ved den anledningen var 1 Riccione Ås indisponert med slim i halsen. Tagliabue-sønnen kunne således ikke fullføre som ønsket, men det går uansett ikke med et slikt opplegg som 5-åringen fikk den gangen i denne klassen på en arena som Klosterskogen.

Etter behandling ser Stenberg-traveren flott ut i trening, og vi tror den kapable krabaten skal ha en solid sjanse til å lede V65-2 rundt om i kveld (skal godt gjøres å hente en lengde på denne ned startsiden etter det vi har registrert). Vi har blitt imponert av andrevalget i spillet ved flere anledninger i Sverige, og vi kan ikke helt se for oss hvem som skal kunne holde tempoet oppe utvendig denne gangen.

Vinn i Tipping også: Les dagens tippetips.
Dagens langodds: Stabæk vinner overlegent

Årgangstoppene braker sammen
Det skal bli fantastisk gøy å se våre beste 4-åringer i aksjon i finalen i kamp om heder å ære i 4-årsstjernen hvor 50.000 kroner venter vinneren, og vår favoritt til å kamme hjem den gjeveste sjekken med litt tempo på løpet blir 3 Makarov. Pine Chip-sønnen leverte en strålende årsdebut til seier på sterke 15.8 full vei, og den storvokste Eggen-traveren har garantert gått kraftig fremover på form med det løpet innenfor vesten.

Vi er dog litt redd for at det ikke blir tempo på løpet hvis 2 Buvet enkelt inntar føringen, og Gunnar Austevoll setter seg rolig til utvendig med 6 Golden Brown. Da blir det i så fall et rent speedoppgjør til slutt, og vinneren er da trolig å finne blant denne duoen. Førstnevnte har blitt voksen i løpet av vinteren, og Buvetier D`aunou-sønnen har innledet sesongen på solid vis med to enkle triumfer. Sistnevnte vant hele ni løp i fjor, og Chipmate-sønnen er nå på vei mot full form.

Trond Anderssen har ikke full form på sine stallhester om dagen, og vi tviler litt på at 10 Magnetic Line er en vinner første gangen ut, mens 5 Support My Mate får stå som en liten outsider etter innsatsen sist (det var ikke avgjort når galoppen kom mot Makarov sist).

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

En vinner feilfri
Ja, det er 7 Orali snakk om i den fjerde avdelingen, og den kapable dansken får stå alene på våre to minste spilleforslag. Etter er overlegen V75-triumf i den nest siste starten i sølehavet på Forus ble det litt feil i et tøft 4-årsløp i den siste starten, og det er voldsomt mye enklere i mot i kveld. Sporet kunne dog med fordel ha vært litt bedre, og dersom det skulle bli litt feil for Great Challenger-sønnen, tror vi etter at 11 Sporre har blitt strøket at 5 Big City Rambler (viste veldig fine ting før pausen) står nærmest til å overta.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Overspilte favoritter
I hhv innledningen og i V65-5 pådrar hhv 10 Moa Mollyn og 1 Tuxi Titan seg relativt klare favorittstempel, men vi har ikke ståltro på noen av dem. Førstnevnte skal hente 40 meter tillegg på hester som trolig går en lav 30-tid fra strek, og da går det bare ikke. Sistnevnte havner trolig i midt i feltet i et innvendig par ned startsiden, og da er Spikeld-sønnen avhengig av å få en åpning underveis (dog tung å stå i mot til slutt med fri bane).

I V65-1 står 6 Stumne Sindy nydelig til i sitt springspor, og tet fra start til kan være et svært sannsynlig scenario for den fartsfyllte Pål Even-datteren. Det er spennende med kuskebyttet til Gunnar Austevoll på 3 Pave Eldvira, mens 9 Brødsjø Stina var positiv til sølv på fine 30.5 i Skien sist. I fremgang er 2 Mari Frøkna (tredje på 31.2 full vei på mandag), og det er tilbake på sprint denne gangen.

I den femte avdelingen setter vi 20-prosenteren 11 Skogbryn Svarten først, og spiller den kapable Alm Svarten-sønnen til god odds i DD-spillet. 7-åringen varmet veldig fint forut for debuten i regi Cato Antonsen, men en galopp ut i oppløpet skrinla planene om en fremskutt plassering. Formen pleier å komme på denne tiden av året, og Cato Antonsen har jo forbedret denne typen hest mange ganger før (presenterte et nytt forvandlingsnummer med Balderflya på Momarken i går...).

En tidlig strek fra sin flotte utgangsposisjon er 3 Jotun snakk om, mens 7 Stjerne Ask (bedre enn raden) og 12 Eld Pål (satt fast sist) også skal være tidlig aktuelle.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

En vinner fra tet?
Ja, det er slett ikke utenkelig at 3 Norheim Spir kan være løsningen fra spiss på et ellers litt småskummelt løp i den tredje avdelingen. Vi hadde god tro på Spikeld-sønnen selv fra spor åtte sist, men ved den anledningen hoppet han seg vekk fra start. Et rent arbeidsuhell i følge treneren, og på sitt beste leder Schem-traveren et slikt løp rundt om.

Perfekt inne i løpet står 6 Vinnmin, og den formtoppede Moe Odin-sønnen er snakk om en selvskreven gardering. 7-åringen har vunnet lett de to siste gangene, men Olsson-traveren må trolig belage seg på å gå den tunge veien utvendig her.

Lurt til står 1 Sima Hans, og med perfekte luker til slutt er ikke den speedige Krembest-sønnen ueffen. Formen er sterkt stigende med et par løp i kroppen etter litt pause, og vi krysser tidlig. Spennende kuskebytte til Gunnar Austevoll er det på 9 Uberg Troll, og fra et flott smygspor skal man se litt opp for den kapable Troll Kos-sønnen.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 144, 400, 800 og 2170 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.20-19.45 i kveld!

Annonse: Her finner du flere eksperttips!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.