RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Revansjesugen Eckhoff

(FOTO: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Stian Eckhoff vil klatre på resultatlistene i verdenscupen denne sesongen.

BEITOSTØLEN (Nettavisen): Sykdom og dårlig form førte til at forrige sesong inneholdt få høydepunkt for skiskytter-esset Stian Eckhoff.

Det var derfor en revansjesugen Eckhoff som sesongåpnet på snø med en tredjeplass på lørdagens skiskyttersprint på Beitostølen.

Knallhard trening
- Jeg er bare sånn passe fornøyd med rennet i dag, men så tidlig i sesongen skal du jo ikke være i toppform, poengterer Eckhoff, som bokførte to bom på stående i rennet.

Foran årets sesong har han nemlig trent hardere enn noensinne.

- Jeg hadde en skuffende sesong nå sist, og har i forkant av denne sesongen fokusert på hard fysisk trening. Jeg er på en måte revansjesugen og ønsker å hevde meg høyere på resultatlistene i verdenscupen nå, fastslår 27-åringen.

- Du frykter ikke overtrening?

- Det finnes jo alltid en risiko for dette, men jeg kommer til å holde fast ved det treningsprogrammet jeg har lagt opp til, svarer han.

Alexander Os gikk til topps på lørdagens skiskyttersprint. Han tok seieren åtte sekunder foran sveitseren Matthias Simmen.

Oser ikke av selvtillit
Han oser ikke akkurat av selvtillit etter seieren. Meråker-gutten tror ikke plassen på verdenscuprennet er sikret. Os fikk tiden 24.32.,3 etter én bom på liggende og stående.

- Nei, jeg føler meg ikke sikker ennå. Og det kommer et renn i morgen også, minner vinneren om.

Os oppsummerer seiersrennet slik:

- Jeg prøvde å spare meg litt fra starten av, og gi full gass mot slutten. Jeg er kan vel også si meg sånn passe fornøyd med gjennomføringen, hevder Os.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere