*Nettavisen* Sport.

Revansjesugen Hangeland

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Brede Hangeland likte dårlig at Fulhams ti kamper lange rekke uten tap ble brutt søndag. Nå vil han ha revansje.

West Ham ble for sterke for den norske landslagskapteinen og lagkameratene på Upton Park. 1-3-nederlaget var Fulhams første siden møtet med Everton 1. november i fjor.

Nå skal Hangeland & co. reise kjerringa. Første mulighet er FA-cupmøtet med lille Kettering kommende lørdag. Kettering befinner seg til daglig utenfor det engelske ligasystemet, og bør være lett match.

Stor utfordring
Hangeland advarer samtidig mot å ta lett på oppgaven.

– Det blir en stor utfordring, fordi det alltid er vanskelig å møte et lag fra en lavere divisjon. Jeg er sikker på de kommer til å være giret, og da er det opp til oss å være profesjonelle, arbeide hardt og forsøke å spille vårt eget spill, sier rogalendingen til Fulhams hjemmeside.

Han tror ikke nødvendigvis det blir noen pen fotballkamp.

– Vi må nok vente oss mange lange baller og fysisk spill fra deres side. Den delen av spillet er ganske lik, uavhengig av om man er eliteseriespiller eller tilhører en lavere liga. Samtidig er det de tingene som gjør kampene harde, og jeg føler meg sikker på at vi får se mye sånt på lørdag, sier Hangeland.

Nye oppgaver
Så fort lørdagens FA-cupmøte er unnagjort, rettes blikket mot neste oppgave for Fulham. Allerede tirsdag er det seriekamp mot Sunderland.

– Vi har to vanskelige bortekamper foran oss, men vi er alle lystne på revansje etter kampen mot West Ham, sier landslagskapteinen.

Han legger ikke skjul på at laget hans underpresterte kraftig på Upton Park.

– Vi var ikke i nærheten av vårt beste nivå. Når sånt skjer, er sjansen stor for at vi taper. Alle nederlag er skuffende, men det er nesten verst når man taper og i tillegg spiller dårlig, sier Hangeland.

– Vi må slå tilbake så fort som overhodet mulig, tilføyer han.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.