Gå til sidens hovedinnhold

Revansjetid for Myhre

Thomas Myhre får sjansen til å vise Everton hva de har gått glipp av når Sunderland reiser til Goodison Park i FA-cupens fjerde runde.

Thomas Myhre kom til Everton fra Viking for 800.000 pund i 1997, og etablerte seg umiddelbart som førstekeeper i klubben. Han beholdt plassen mellom stengene ut sesongen 1998/99, før Paul Gerrard overtok fra høsten 1999.

Totalt har nordmannen spilt 82 kamper for Everton.

Everton sendte etter hvert Myhre på lån til Rangers, Birmingham og Tranmere før de solgte ham til tyrkiske Besiktas for 375.000 pund i slutten av 2001. Året etter returnerte Myhre til England da han skrev under for Sunderland.

Nå møter han Everton som Sunderland-keeper, i FA-cupens fjerde runde. Og 31-åringen gleder seg til å vise Everton hva de har gått glipp av.

- Det er en herlig trekning for meg, og en kamp jeg gleder meg til, sier Myhre til Sunderlands offisielle hjemmeside.

- Det blir en massiv test for oss, fordi Everton gjør det så bra for tiden. Men vi kan vinne, mener Norges landslagskeeper.

Forrige gang de to lagene møttes i FA-cupen, vant Sunderland 2-1 på hjemmebanen Roker Park før Burnley ble for sterke i fjerde runde. Sist lagene møttes på Goodison Park var i tredje runde i 1966. Everton vant den kampen 3-0, og gikk senere videre til finaleseier 3-2 over Sheffield Wednesday på Wembley.

Her er FA-cup-trekningen

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken