RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reven er tilbake!

Foto: hesteguiden.com
Hedershesten Reven D`Amour stiller til start med solide vinnersjanser i V64-løpene på Gävle denne søndagen.

Søndagen startet opp med spill til Täby galopp i Sverige (vi kan spille V4 og DD) før det fortsetter på ettermiddagen med V5-spill til Harstad her hjemme og V64-spill til Gävle på den andre siden av grensen. På kvelden er det Sørlandet med dobbel V5 som det kan spilles til her på berget, og vi har tips til Gävle og Sørlandet i dag.

Les også:Letttjente penger i Sør?

Vi bankerspiller to hester i Gävle i dag, og 3 Reven D`Amour i V64-5 er en hedershest som har rukket å bli syv år. Så langt i år er Revenue-sønnen seiersløs, men i dag blir det seier. Sist imponerte Reven D`Amour da han gikk utvendig for Zlatan Blou, og var ikke mye slått. Vi alle husker hvordan Zltan Blou gikk i uka når han tapte med mule for Maharajah, og her kommer Fredrik Larsson til å klinke til på startsiden i håp om at han skal kunne holde ute 5 Jasper Lane som er fryktelig startrask.

Vi mener det er en god sjanse på han nettopp klarer det, og det som folk skal vite er at Jennifer Tillman er samboer til Henrik Larsson så med den formen Jasper Lane har pr. nå så er hun nok fornøyd med ryggløp. Vel i tet skal Reven D`Amour vinne dette løpet alle dager i uka for det er lenge siden han har sett så fin ut som han gjorde i sitt siste løp, og da bankerspiller vi.

Innleveringsfrister Gävle
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
2 Juni Kongen i V64-1 har en perfekt oppgave i dette fine 4-års løpet som kun har seks hester til start. For de som husker Juni Kongen når han møtte Tekno Odin i Bollnäs så fikk alle se at han nærmest fulgte startbilen. Her spinner Lome Kongen-sønnen til tet, og da skal det være en topp vinnersjanse selv om han møter flere bra konkurrenter. Rapportene fra Jan Ove Olsen på stallen til Jan-Olov Persson er at Juni Kongen trener meget bra, og når han har vunnet sportrekningen så skal dette normalt være en sikker vinner.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
13 Photo Princess i V64-4 er etter vårt syn den beste hoppen i dette løpet, og i den siste starten avsluttet hun 12.0 siste 1000 med trøbbel på veien (hadde vunnet uten den incidenten). Gangen før fikk hun et prepareløp på Charlottenlund der hun gikk i mål med mye krefter, og i Hoppe SM på Åby i den tredje siste starten galopperte hun bort en fin premie 400 meter fra mål (var ikke sluttkjørt ved det tidspunktet). Motstanden denne gangen er mye enklere enn det Super Photo Kosmos–datteren har møtt i det siste, og selv fra 20 meter tillegg med mange hester å runde tror vi på seier. Kusk og Trener Michael Lönborg er meget optimist selv, og vi støtter hans vurdering helt ut. Vår klare favoritt!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere