RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ribery: – Jeg drar ingen steder

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Franck Ribery avviser alle overgangsspekulasjonene.

Franck Ribery har vært en ettertraktet herre denne sommeren. Det har blitt spekulert i at franskmannen, som tjener til livets opphold i Bayern München, skal være på vei til å bli en del av Real Madrids stjernegalleri.

Også Manchester United, Barcelona og, ikke minst Chelsea, som skal være klare til å by 250 millioner pluss José Bosingwa, ryktes å ønske seg den franske stjernen.

Men siklingen til storklubbene er trolig forgjeves. Franck Ribery er klar på at han ikke har noen intensjoner om å forlate Allianz Arena, til tross for at ryktene vil ha det til at han har mistrivdes i Tyskland.

– Jeg har aldri sagt at jeg ønsker å dra til Real Madrid, slår Ribery fast overfor Telefoot.

– Dersom jeg hadde ønsket å forlate klubben ville jeg kommet med en uttalelse. Det som plager meg er at jeg aldri har snakket om dette.

Han erkjenner at tilbudene har kommet.

– Jeg kan ikke stoppe klubbene fra å komme med tilbud.

– Det jeg kan si til dem er at i dag er jeg fortsatt i Bayern. Døren er lukket. Sjefene mine ønsker virkelig at jeg skal bli i klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere