RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kerstin Joensson (AP)

Ribery i tenkeboksen

- Jeg bestemmer meg snart, sier vingen om hvor han spiller neste sesong.

Han er en ettertraktet mann, Franck Ribery. Real Madrid er interessert. Barcelona er interessert. Chelsea er interessert. Og trolig kommer også Manchester City på banen etter hvert.

Det er dermed mange rykter å forholde seg til rundt den raske franskmannen. Og på toppen av dette har Bayern München gjort det klinkende klart at de ikke ønsker å selge vingen.

Det er likevel ikke sikkert tyskerne har noe valg. Riberys kontrakt med Bayern går nemlig ut etter neste sesong, og klubben vil nok neppe være fristet til å la spilleren forsvinne på Bosman.

- 10 dager
Nå varsler Bayern-stjernen at han vil ta en avgjørelse om framtiden i løpet av kort tid.

- Vi fortsatt igjen en del viktige kamper denne sesongen, men jeg kommer til å ta en avgjørelse på hva jeg skal gjøre veldig snart. Om 10 dager vet jeg nok hva jeg vil, sier han ifølge Reuters.

- Enn så lenge har jeg ikke inngått noen avtale med noen klubber, påpeker Ribery.

Bayern München topper den tyske toppserien seks serierunder før slutt, og er også klare for semifinale i Mesterligaen, etter at de slo ut Manchester United i en dramatisk kvartfinale.

- Tror han blir
Ledelsen i klubben håper denne suksessen vil føre til at Ribery bestemmer seg for å bli i München, og at han også velger å skrive under på en avtale med storlaget.

- Jeg er ganske sikker på at Franck vil spille for Bayern også neste sesong, sier klubbformann Karl-Heinz Rummenigge.

Det går mot en spennende innspurt på sesongen på flere måter for Bayern. I Bundesligaen er det nemlig meget jevnt i toppen og det er kun seks poeng ned til Bayer Leverkusen på tredje.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere