Gå til sidens hovedinnhold

Riccò kan juble

Vacansoleil puster lettet ut etter at Tour de France-deltagelsen ble bekreftet.

- Uvissheten er endelig borte, forteller en lykkelig en lykkelig Vacansoleil-sjef til Algemeen Dagblad i følge cyclingnews.com.

Daan Luijkx er manager i det nederlandske sykkelteamet som har fått ProTeam-status på bekostning av blant annet Carlos Sastre og Denis Menchovs nye Geox-lag.

- I følge ASO vil de atten ProTeam-lagene starte de tre Gand Tours. Det er nå hundre prosent sikkert at vi kan starte. Det er veldig deilig at det har skjedd, nå er alt planlagt, sier Luijkx.

Skal på eventyr
Tour de France-debutantene har tidligere kjørt Vuelta a Espana, men fikk aldri Wild Card til verdens største etapperitt.

- Vi stiller nok med et lag bestående av eventyrere i touren, uten en kaptein, forteller Luijkx om Frankrike Rundt-planene.

Det forventes at Stijn Devolder og Björn Leukemans vil være med til Vendée-området for starten av det 98. Tour de France. De to belgiske veteranene har enorm rutine og vil fylle rollen Kurt Asle Arvesen har utført med perfeksjon i sin tour-karriere.

Muligheter for Riccò
Riccardo Riccòs eventuelle tour-deltagelse avgjøres i mai. Han kjører klassikerne i Ardennene og Giro d'Italia tidlig i sesongen.

- Han kjører utelukkende for sammendraget i giroen, så får vi se om han også dukker opp i touren, uttaler team-sjefen. Luijkx bekrefter at om italieneren kjører touren vil enkeltetapper være målet.

Hva slags mottagelse Riccò vil få blir spennende å se.

HTML EMBED
HTML EMBED

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Kommentarer til denne saken