Ricardo Riccò har brukt feriepengene på å kjøpe seg fri fra kontrakten med Ceramica Flaminia, skriver cyclingnews.com.

26-åringen hadde sitt store gjennombrudd i 2008, da han blant annet ble nummer to sammenlagt under Giro d’Italia.

En drøy måned senere var det imidlertid slutt da han og lagkompis Leonardo Piepoli ble avslørt som bloddopere under Tour de France. Riccò ble utestengt i 20 måneder, før han var tilbake på sykkelen i midten av mars denne sesongen.

Quick Step og Caisse d'Epargne
Nå begynner interessen rundt «Kobraen» igjen å bygge seg opp. Sterk interesse fra to Pro Tour-lag skal være årsaken til at han har lagt 75.000 euro på bordet for å kjøpe seg ut av sin gjeldende avtale.

Quick Step-manager Patrick Lefevre skal ha vist interesse for italieneren, men hans foretrukne destinasjon er trolig Spania.

Cyclingnews melder at Caisse d’Epargne kan bli neste stoppested. Manager Eusebio Unzue jobber hardt med å sikre seg nye sponsorer til laget. Både mobilgiganten Telefonica og Banco Santander nevnes.

Het Cunego
Riccò-overgangen kan bli den første store i et hett overgangsvindu som strekker seg fra august til oktober.

Procycling.no har tidligere omtalt at Damiano Cunego er på vei fra Lampre til Footon-Servetto. Tirsdag meldes det at «Prinsen» kan fort ende opp i Liquigas, ettersom Giovanni Visconti likevel ikke ser ut til å forlate ISD Neri. Lampre har allerede sikret seg Michele Scarponi som erstatning for Cunego.

Liquigas har allerede forlenget kontraktene sine med Ivan Basso og Vicenzo Nibali, så da kan man jo spørre seg hvordan de skal sjonglere ryttere som Roman Kreuziger og eventuelt Cunego i tillegg.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!