RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Richards gråter over City-kollaps

Sist oppdatert:
Manchester City-forsvarer Micah Richards sier han tar til tårene etter at de himmelblå nærmest har rotet vekk ligagullet til byrival United.

London (NTB-Reuters): City har ikke vunnet den engelske serien siden 1968. Klubben ledet lenge denne sesongen, men nå er plutselig United foran med åtte poeng. De røde djevlene nærmer seg sitt 20. seriemesterskap, mens Citys lange ventetid fortsetter. Med to sene mål mot Blackburn tok United et langt steg på tittelen.

- Ved pause og etter 60 minutter så tenkte jeg «du vet aldri», men United er et lag som alltid ser ut til å score. Så jeg viste at det ville komme. Da de fikk det og fikk enda større luke, ville jeg bare gråte. Og det er noe jeg ikke har gjort på mange år, sier Richards til Daily Mail.

Lagene møtes 30. april, men den kampen synes å ikke bli like viktig som ventet.

- Fotballen er full av følelser. Du blir sint og glad, men jeg har aldri ønsket å gråte før. Denne gangen gjorde jeg det, og det viser hvor mye det betyr. Vi har jobbet så hardt hele sesongen og spilt helt utrolig fotball, og det å se at United kommer slik på slutten er fryktelig. Det er kvelende, sier Richards.

City slo United hele 6-1 i november. Da trodde mange at Citys ventetid omsider var over, men Uniteds gullspurt kombinert med en nedadgående trend hos de lyseblå endret alt. Uniteds manager Alex Ferguson hoster ros fra rivalen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere