RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Richie Porte klar for giroen

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Australieren skal hjelpe Alberto Contador til sammenlagtseier i Giro d`Italia.

Bjarne Riis' Saxo Bank-Sungard tok lørdag ut laget til Giro d`Italia.

Richie Porte sto ikke på arrangørens liste som ble lagt ut forrige helg, men er nå hentet på laget som satser alt på sammenlagtseier med Alberto Contador.

Les også: Disse sykler Giro d`Italia

Med seg får se Kasper Klostergaard, Jesus Hernandez, Daniel Navarro, Michael Mørkøv, Matteo Tosatto, Laurent Didier og Volodymir Gustov, melder Saxo Bank-laget i en pressemelding.

- Vi stiller til start i giroen med et sterkt og motivert mannskap. Uttaket har ikke vært enkelt, da vi har mange sterke kort på hånden, men én ting er sikkert - troppen er toppmotivert for å vinne og er sterke nok til å gjøre det. Vi er godt forberedte og det vil uten tvil bli et spennende ritt, som jeg ser meget fram til, sier Bjarne Riis.

Lagkaptein Alberto Contador vant rittet i 2008, og gjør comeback i giroen etter to sesongen uten rittet på hans sesongplan.

- Jeg vet at det har vært vanskelig å ta ut laget til giroen fordi det er så mange ryttere som er sterke nok til å utføre oppgaven. Derfor har vi også et meget sterkt lag, og jeg føler meg godt rustet til kampen om sammenlagtseieren. Men det er andre rytteren på startstreken som vil gå etter seieren, men jeg har full tillit til laget, og vi skal nok være klar til kamp, forteller Contador.

Her kan du diskutere Giro d`Italia!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere