Gå til sidens hovedinnhold

Rickard jakter kassa

Vår nye svenske travekspert Rickard Hansson trår til direkte og bankerspiller et tredjevalg i V65 på Ørebro torsdag.

OPPDATERT TORSDAG KVELD:Rickard Hansson debuterte på en strålende måte som travekspert Sverige for Sportspill. Det lå store penger i luften før de to siste V65-løpene da verdien var drøye 1600 kroner etter fire avdelinger. Åtte andelslag stod igjen med i snitt åtte ganger åtte hester i de to siste V65-avdelingene, men dessverre ble det to favorittseire. Bankeren 1 Peignoir var et 3. valg når tipsene ble laget, men endte opp som favoritt. Uansett ble det seks rette på åtte andelslag (ca 8 000 tilbake på hvert lag)og to femmere på resten og Rickard kan sitt fag til fingerspissene.

Her kan du kjøpe andeler til Rickards andelslag under lørdagens heidundrende V75-omgang på Åby som for sikkerhets skyld er Rickards hjemmebane.

Til V65-omgangen på Ørebro debuterer Nettavisen Sportspills nye travekspert Rickard Hansson. Du kan lese mer om ham her. I første omgang vil du kun finne hans spilleforslag som andelslag på Eksperten. Han vil til hver V65-omgang i Sverige sette opp ulike andelslag i prisintervallene 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner. Hvis du vil kjøpe en andel i et av hans andelslag til V65-løpene på Ørebro i kveld, kan du gjøre det i lenken under.

Innleveringsfrister Ørebro
V65 kl 19.08
DD kl. 20.36

Espen Edvardsen vil naturligvis fortsette som vår travekspert i Sverige og han vil ha ansvaret for de "vanlige" kupongforslagene som du finner her på Nettavisen, men i tillegg vil også Espen fortsette med sine andelslag. Vi håper dere lesere vil sette pris på at vi øker "vareutvalget" til Sverige.

Men siden den godeste Rickard er ordentlig frisk i sine kupongforslag denne torsdagen, så velger vi å publisere litt av tipsene hans her. Det er kun som andelslag i Eksperten du kan kjøpe forslagene hans.

Bankerspiller et tredjevalg
Rickard Hansson ser det som er av travløp i Sverige og ellers i Europa, Til kveldens V65-omgang trår han til og bankerspiller 1 Peignior i V65-4. Hesten kommer ut med helstengt hodelage, har spetsläge (som de sier i Sverige), fått løp i kroppen og er svært effektiv teten og altså kun et tredjevalg i spillet. Rickard mener det er kjempeverdi i hoppa i kveld og han minner om at hoppa blant annet vant på 1.13,7/2140 volte i fjor sommer med krefter. Rickard mener hun skal ha toppsjanse til å lede hele veien.

Friskt lås
I V65-2 er Rickard også svært tøff. På andelslagene til 100 og 200 kr (hhv 1000 og 2000 kroner i innlevering) velger han å stå på 3.valget 5 Unique Julia og 4.valget 9 Bascaphi In og dropper den store favoritten 6 I Saw Her på de minste andelslagene.

Rickard spiller altså med høy risiko og skal du være med på jakten etter storfisken er han spennende å følge.

Her kan du kjøpe andeler til Rickards og Espens andelslag til V65-løpene i Ørebro torsdag kveld.

Kommentarer til denne saken