*Nettavisen* Sport.

Riegelhuth forlater Larvik

Foto: (AFP/Scanpix)

Det norske håndballesset fortsetter i Danmark.

20.01.09 14:22

Linn-Kristin Riegelhuth er en av verdens beste håndballspillere. Nå forlater hun norsk håndball.

Hun informerte tirsdag Larvik om at hun fortsetter karrieren i København.

- Larvik Håndballklubb synes det er trist at Linn-Kristin har valgt ny klubb. Samtidig er vi klare på at nå starter det langsiktige arbeidet med å gjøre hennes neste klubbvalg til Larvik Håndballklubb igjen! Vi ønsker Linn-Kristin lykke til i Danmark. Så håper vi veien dit går gjennom at vi sammen møter og slår ut FCK i årets EHF Cup Winner’s Cup, skrives det på Larviks nettside.

Riegelhuth kom til Larvik fra Furuset, og har etterpå vunnet EHF-cupen to ganger, cupen seks ganger, serien fem ganger og sluttspillet fire ganger.

Hun står med 485 mål på 128 landskamper for Norge, og kunne velge mellom det meste som finnes før hun nå bestemte seg for å fortsette karrieren i Danmarks hovedstad.

- Jeg har hatt sju flotte år i Larvik og det var selvfølgelig et vanskelig valg å reise. Jeg følte at tiden var inne for en forandring og noen nye utfordringer. Det føler jeg FCK kan gi. Når jeg har bestemt meg for å reise, åpner kontrakten til samboeren min, Einar Sand Koren i Haslum, for at han også kan følge med til Danmark. Det var et viktig punkt i min avgjørelse og noe vi ser positivt på, sier Riegelhuth til Larviks hjemmeside.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.