Riis fortsatt uten ny hovedsponsor

Foto: Lionel Bonaventure (AFP/Scanpix)

Holdt pressekonferanse i Rotterdam.

01.07.10 15:53

Torsdag formiddag svirret ryktene om at Bjarne Riis kom til å annonsere en ny hovedsponsor for sitt lag Riis Cycling (Team Saxo Bank) under en pressekonferanse i Rotterdam.

Den tidligere Tour de France-vinneren måtte imidlertid skuffe det fremmøtte pressekorpset.

- Når vi har noe å annonsere, så gjør vi det. Dere må ha tålmodighet, sa Riis på pressekonferansen ifølge sporten.dk.

- Det har gått mange rykter rundt laget vårt i forkant av Tour de France. Men en slik prosess tar tid, og det er noe jeg har. Akkurat nå arbeider vi med flere mulige alternativer, sier Riis.

- Tror laget vil bestå
Team Saxo Bank har blitt preget av mye intern uro den siste tiden. Sportsdirektør Kim Andersen har forlatt sin posisjon for å starte et nytt Pro Tour-lag, og det er ventet at Andersen vil ta med seg stjerneduoen Andy og Franck Schleck på det laget.

Bjarne Riis har tidligere innrømmet at han tror Luxembourg-gutta kommer til å forsvinne fra det danske laget, men virker likevel overbevist om at laget vil bestå også neste sesong.

- Jeg tror dette laget vil være her, også i framtiden. Men vi har ingen ytterligere kommentarer til ryktene, vi er her for å kjøre Tour de France.

- Touren starter om tre dager, og vi er klare. Vi håper Fabian (Cancellara) er klar til prologen, og alle er motivert til å gjøre sitt beste, sier dansken.

Har trukket seg
Sporten.dk kunne tidligere torsdag melde at Bjarne Riis i realiteten har tredt ut av stillingen som direktør i Riis Cycling.

På nettstedet CVK.dk, hvor regnskap og endringer i selskapers ledelse registreres i Danmark kan man lese følgende:

«Udtrådt av direktionen: Bjarne Lykkegård Riis, den 08.06.2010».

Riis Cycling APS er selskapet som driver Team Saxo Dank, og det er altså der Bjarne Riis har sagt fra seg stillingen som direktør.

Alt du trenger til Tour de France!

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag