Det er august, og overgangstid i den internasjonale sykkelsporten.

Det gjør at det dukker opp en rekke interessante nyheter i sykkelpressen.

Avisen De Telegraaf melder at Juan Antonio Flecha sykler for Vacansoleil neste år. For så vidt intet nytt rykte, men en verdifull signering for nederlenderne foran klassikerne.

Flecha har vært en instrumental del av klassikerlaget i Team Sky de siste tre årene. Ikke mange i dagens hovedfeltet har flere topp 10-plasseringen enn ham i Flandern rundt og Paris-Roubaix, men å vinne rittene har blitt en mare for den argentinskfødte 34-åringen.

Babyfjes til Frankrike
Domenico Pozzovivo har fremdeles babyfjeset intakt, men har faktisk rukket å fylle 29 år.

Uten så mye som en svetteperle i panna, skremte han de aller fleste konkurrentene under årets Giro d’Italia. Det ble etappeseier på den 8. etappen, men uten den avgjørende angrepet mot Ryder Hesjedal i de siste monsterfjellene, endte Colnago-CSF Inox-rytterne på 8.-plass i sammendraget.

Neste år kjører han ifølge biciciclismo.com for Ag2r-La Mondiale.

Franskmennene er nødt til å agere om de skal beholde WorldTour-lisensen neste år. Etter at Nicolas Roche forsvant til Saxo Bank-Tinkoff Bank, har laget i tur og orden hentet Carlos Betancur (Acqua&Sapone), Davide Appollonio (Team Sky), Steve Chainel, Jevgenij Hutarovitsj (begge fra FDJ-BigMat) og Samuel Dumoulin fra Cofidis.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Om rapportene om Pozzovivo stemmer, ser lisensen ut til å være i boks for denne gang.

Vant Flandern med Riis
Til slutt tar vi med at Nick Nuyens sykler for Garmin-Sharp i 2013.

32-åringen vant noe overraskende Flandern Rundt for to år siden. Han har ikke hatt en like god sesong i år, men det må et hoftebrudd under Paris-Nice ta en solid del av skylda for.

Det er belgiske Gazet Van Antwerpen som melder at karrieren fortsetter hos Garmin. Amerikanerne har allerede sikret seg Rohan Dennis, en av sykkelsporten mest spennende unggutter, tidligere denne sommeren.