RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riis tror Schleck-brødrene forsvinner

Foto: Tim de Waele (©TDWsport.com)
Tror Saxo Banks superstjerner blir med sparkede Kim Andersen.

Søndag ble det kjent at Kim Andersen er ferdig som sportsdirektør i danske Team Saxo Bank og at han nå er i gang med å starte et nytt profflag med Brian Nygaard i Luxembourg.

Nygaard har nylig sagt opp sin stilling som pressesjef i team Sky for å være med på den nye satsingen.

- Ingen forhandlinger
Og Bjarne Riis i Team Saxo Banke r ganske sikker på at hans tidligere undersåtter kommer til å gjøre alt de kan får å få med seg brødreparet Franck og Andy Schleck til det nye laget.

- Jeg kan i grunn ikke se for meg et lag fra Luxembourg uten Franck og Andy Schleck. Jeg har snakket med dem begge, og er vi ikke i forhandlinger om noen nye kontrakter. Mye tyder på at de forlater oss, sier Riis ifølge cyclingnews.com.

- Ikke skuffet
Riis er også redd at bruddet med Kim Andersen vil føre til at det danske laget i framtiden også vil miste flere viktige syklister.

- Jeg er ikke skuffet eller sint for det som har skjedd. Det kan jeg nesten ikke siden alle har rett til å gjøre sine egne valg, og ta ansvar for sine egne liv. Men det har svirret mye rykter den siste tiden, og jeg har ører, jeg også. Da jeg fant ut at Kim hadde andre intensjoner enn Saxo Bank, hadde jeg ikke noe annet valg enn å la ham gå, sier dansken.

- Beslutningen ble tatt allerede under Sveits rundt, og alle rytterne fikk beskjed da. Jeg var likevel tydelig på at vi begge har et felles mål om å vinne Touren i år, sier Riis.

Andersen slutter først i Team Saxo Bank etter Tour de France.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere