RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(scanpix)

Riise: - Det ser stygt ut

Sist oppdatert:
LA MANGA (TV 2 Nettavisen): John Arne Riise vil fryktelig gjerne spille på midtbanen mot Spania, men tviler på om han får lov.

- Da jeg kom hit, så jeg for meg en rolle lenger frem på banen, men med André skadet, ser det stygt ut, sier Riise til TV 2 Nettavisen.

Liverpool-spilleren stod over forrige helgs kamp mot Manchester United, men hevder at formen er god. Nå er han også uthvilt. Det er heller ingen sjanse for at han sliter seg ut før lørdagens kamp.

Playstation og golf

- Det eneste jeg og Steffen gjør er å trene, spise, sove og spille playstation. Vi konkurrerer i alt. Bare det å kaste papir i søppelbøtta blir til en konkurranse mellom oss. Nå går det i Tiger Woods golf på playstation, sier han.

Golf ble det i virkeligheten også. Etter å ha forsøkt å unngå å svare, innrømmer Riise at det var Iversen som vant da de spilte ni hull onsdag.

Men selv om dagene er rolige, er Riise også fokusert på det som skjer lørdag. Ender han som back, møter han mest sannsynlig Joseba Exteberria på sin kant.

- Han er en ivrig kantspiller. Liten og kvikk til beins. Han veklser mellom å gå inn og ut på banen, og legger gode innlegg, sier Riise.

God sjanse
- Bra at Spania foretrekker han før Joaquin?

- Joaquin er en mer fintesterk spiller. Mer offensiv. Men Exteberria vil vel følge med på mine offensive løp i større grad enn Joaquin ville gjort. Exteberria jobber mer, forklarer Riise.

- Hvordan går det på lørdag?

- Vi må tørre å holde på ballen, og prøve på ting. Spania vant ikke gruppa si, så det er jo et tegn på at de ikke er uslåelig. Klaffer alt, har vi en god sjanse, sier Riise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere