RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX

Riise: - Jeg har vært i sjokktilstand

Sist oppdatert:
- Det at èn person kan utvikle så mye hat i seg er helt uvirkelig, sier Riise.

Fulham-proff John Arne Riise har fulgt nøye med på nyhetsbildet de siste dagene, i likhet med nordmenn flest.

På sin egen blogg forteller Riise nå hvordan han har opplevd den nasjonale tragedien som utartet seg i Oslo og på Utøya fredag forrige uke.

- Det at èn person kan utvikle så mye hat i seg og sette i gang en plan som forårsaker slike hendelser, er helt uvirkelig, skriver Riise.

- Ufattelig trist
Han forteller at han har fått mange sympatierklæringer fra andre i fotballmiljøet.

- Mange av mine tidligere lagkamerater i Roma & Liverpool har sendt meg sms, hvor de sier at de også er i sjokk over det som har skjedd i Norge. Mange av våre lagkamerater i Fulham har også snakket om hvor ufattelig trist dette er, fortsetter landslagsspilleren.

Han mener fredagens tragedie setter fotball i et perspektiv.

- Jeg har, som mange andre, vært i sjokktilstand de siste dagene etter det forferdelige som har skjedd hjemme i Norge. Fotball og all idrett blir så meningsløst i slike tider. Jeg har ikke visst helt hvordan jeg skulle ordlegge meg eller takle det utrolige som har skjedd, skriver Riise.

- Vil samle folket
Nå går tankene til de som er berørt at tragedien.

- Jeg tenker masse på alle som er rammet av denne hendelsen, dette gjør sterke inntrykk hos alle nordmenn og jeg tror en slik tragisk hendelse vil samle folket. Det er vanskelig å sette ord på alt rundt dette, skriver Riise.

- Mine tanker går til alle de som har mistet venner og kjære familiemedlemmer i disse tragiske hendelsene og jeg håper de får god støtte fremover. Her må vi som nasjon stå samlet og ta vare på hverandre. Vise en hel verden at vi er en nasjon som alltid tar vare på hverandre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere