RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise: - United fortsatt gullfavoritt

Sist oppdatert:
John Arne Riise om årets gullkamp i Premier League.

Chelsea har startet sesongen med full pott og seks poeng på sine to første kamper. Liverpool likeså. Mandag spiller Manchester United mot Portsmouth, og må vinne for å ikke allerede ligge fire eller fem poeng bak de to storlagene.

Til tross for bare 1-1 hjemme mot Newcastle i serieåpningen mener likevel Riise at United er favoritt.

- Uniteds rutine er helt utrolig. De vant i fjor og har samme stall i år. Jeg tror også de er såpass bevissst på skaden til Cristiano Ronaldo at de vil prestere også uten ham, sa Riise til Nettavisen ette 1. serieomgang i Premier League.

- De er imidlertid avhengige av at Ronaldo blir frisk og leverer også i år. Poengforskjellen mellom United og Chelsea når Ronaldo returnerer vil være viktig. Jeg tror nemlig at Chelsea blir bedre enn i fjor. Det betyr altså at United må være minst like gode - eller bedre. United er imidlertid min favoritt, fortsetter han.

Hva så med Liverpool? De røde har startet sesongen noe famlende spillemessig, men fått med seg seks poeng.

- De har forsterket med Robbie Keane og Andrea Dossena. Det kan hende Dossena trenger litt tid på å bli vant til engelsk fotball, men de er en utfordrer til tittelen. United og Chelsea er imidlertid de største favorittene, sier Riise.

Følg Portsmouth-Manchester United fra minutt til minutt i Nettavisens livesystem 21.00 mandag kveld.

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere