Gå til sidens hovedinnhold

Riise: - Vanvittig bittert

- Nå kommer jeg til å sove dårlig, sier John Arne Riise etter tapet.

ROMA - SAMPDORIA 1-2:

Roma mistet viktige poeng da de tapte mot Sampdoria på Stadio Olimpico. Inter leder dermed fortsatt Serie A, to poeng foran John Arne Riises lag.

Francesco Totti scoret for Roma i første omgang, men bortelaget slo tilbake etter pause da Giampaolo Pazzini scoret to ganger. Det var ekstra bittert for nordmannen at det var nettopp hans mann som scoret det første målet.

- Etter 20 kamper i Serie A så kom dette sure tapet og det er bittert at det skjer på hjemmebane og det er ekstra bittert for meg at det er ”min” spiller som scorer det første målet, skriver han på bloggen sin.

- Jeg må se det på TV i kveld for å se om det var min mann som kom løpende og scorte også det andre målet. Han kom rask mellom Juan og meg, men uansett så er dette vanvittig bittert ! Jeg kommer til å sove dårlig i natt og irritere meg lenge over dette, skriver han videre.

To poeng bak
Roma står dermed med 71 poeng og jager Inters 73 poeng på tabelltoppen. Milano-laget vant 3-1 over Atalanta i sin kamp. Med kun tre runder igjen i den italienske Serie A blir det en spennende innspurt. Roma har ikke tatt gull i ligaen siden 2001, og er mildt sagt sultne på pokalen etter andreplass i fjorårets sesong. Inter vant da serien for tredje år på rad.

I sin neste kamp møter Roma Parma, som ligger på en ganske stabil 9. plass. Inter møter Lazio, som kun har vunnet ni kamper denne sesongen og ligger på en utrygg plass på nedre halvdel av tabellen.

- Vi har Parma borte i neste kamp og vet hva som gjelder nå fremover, så får vi se hvordan Inter gjør det i sine neste kamper. Spennende blir det uansett, skriver han.

Bronse
Milan har så å si sikret seg tredjeplassen, men må se opp for Palermo og Sampdoria som lurer seks poeng bak.

I bunnen av tabellen er Siena og Livorno klare for nedrykk, mens Atalanta lurer rett under streken.

I øvrige kamper i Serie A søndag slo Bologna Parma 2-1, Fiorentina tapte 2-0 mot Chievo, og det ble 1-2 mellom Genoa og Lazio. Juventus slo Bari 3-0, og Livorno Catania 3-1. Mellom Napoli og Cagliari ble det uavgjort, mens Udinese knuste Siena 4-1.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene