*Nettavisen* Sport.

Riise angrer på oppførselen

Foto: Roy Kvatningen/TV 2 Nettavisen

FORNEBU (TV 2 Nettavisen): John Arne Riise ble bombardert med lightere og leketelefoner i hjemmekampen mot Bosnia, men svarte med et hånflir. Han frykter konsekvensene i bortekampen.

03.09.03 20:02

Norges dødballekspert er smertelig klar over hva som venter ham hver gang han skal ta cornere og innkast mot Bosnia lørdag. Han fikk nemlig en forsmak på Ullevaal i oktober i fjor, da Norge vant 2-0.

- Vi skal i hvert fall ikke bli overrasket over hvordan fansen deres er. De har jo fått bøter fra alle hjemmekampene i kvaliken, sier John Arne Riise til TV 2 Nettavisen tre dager før skjebnekampen i Bosnia.

- Jeg husker godt kampen på Ullevaal. Jeg var dum som fyrte dem opp. Jeg så at de kastet lightere, og bare smilte av dem. Det var dumt av meg, erkjenner Riise.

Kan sikre andreplassen

Bosnias eneste sjansen til å sikre seg en plass i EM-sluttspillet i Portugal, er at de selv slår Norge på lørdag samtidig som Danmark slår Romania i Parken på onsdag. Ingen av delene er urealistisk. Det er derfor en vanskelig og svært viktig kamp Norge skal ut i.

- Bosnia er en nøkkelkamp. Vinner vi den, er vi i alle fall sikret andreplassen. Men de har også kniven på strupen, ser Riise.

Den unge Liverpool-spilleren har også en annen bekymring - forholdet til bestevennen i Ålesund. Han er bosnier.

- Da jeg scoret mot Bosnia sist, ville han ikke snakke med meg på en uke, smiler Riise.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.