RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise bryter med agenten

Sist oppdatert:
John Arne Riise har brutt samarbeidet med Einar Baardsen. Det bekreftet 24-åringen fredag.

- For øyeblikket har jeg ingen annen agent, og jeg har ingen ytterligere kommentarer til denne saken, sier John Arne Riise i en knapp kommentar til NTB. Nyhetsbyrået melder samtidig at Riise skal ha inngått et samarbeid med et nytt norsk management.

Riise har fått mye negativ medieomtale av utenomsportslig karakter de siste månedene, blant annet på grunn av dårlig økonomistyring i selskapet Riise Invest AS. Dette skal være forklaringen på at Riise nå har brutt samarbeidet med Baardsen.

Riise Invest har pådratt seg en betalingsanmerkning på 7,5 millioner kroner. 2003-regnskapet viste også at agent Einar Baardsens selskaper skylder John Arne Riises heleide selskap 12,7 millioner kroner.

Tidligere i år fratok Norges Fotballforbund Einar Baardsen agentlisensen frem til 20. november på grunn av manglende forsikringsdekning, bruk av ulovlige representasjonskontrakter og manglende innsending av representasjonskontrakter.

Riise samarbeid nå tett med tidligere den sandvolleyballprofilen Jan Kvalheim og firmaet Sportsavings for å rydde opp i den økonomiske situasjonen, ifølge NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest