Gå til sidens hovedinnhold

Riise: - Burde ikke vært utvist

- Et sjokk, sier John Arne Riise om Javier Mascheranos røde kort mot Manchester United.

PODGORICA/OSLO (Nettavisen): Manchester United tok et stort steg mot seriegull da de slo Liverpool og John Arne Riise med klare 3-0 søndag.

Det var imidlertid ikke storseieren, men dommeren som kom i fokus etterpå. Liverpools Javier Mascherano fikk to gule kort i 1. omgang. Det siste virket veldig spesielt. På Sky Sports virket det som om argentineren spurte dommeren ”What happened” etter at Fernando Torres fikk gult i situasjonen.

Burde fått advarsel
- For meg så det ut som om han smilte til dommeren. Så sa han kanskje ”Whats happened?". Så ble det gult. Så ble det rødt. Da tok det helt av, sier Riise til Nettavisen.

- Jeg synes han skulle fått en advarsel: ”En gang til som dette her, så går du ut”. Utvisningen ødela kampen, og kom som et sjokk i en kamp som denne. Dommeren burde heller sagt fra til kaptein Steven Gerrard at nå var det nok, og at nå var det siste sjanse, sier nordmannen.

Før han legger til.

- Jeg vet ikke nøyaktig hva som ble sagt. Han kan jo ha sagt noe annet også, men der og da følte jeg at det var feil.

Mascherano forklarte seg ifølge Riise for manager Rafael Benitez i pausen, men det skjedde på spansk. Så nøyaktig hva som ble sagt vet ikke Riise.

Ett trofé igjen
Etter en periode med en lang rad med seirer, er det imidlertid liten tvil om at søndagens tap satte den siste spikeren i Liverpools ligakiste denne sesongen. Nå handler det om 4.-plassen og Mesterliga-suksess.

- For fire uker siden følte jeg vel at vi var ute av det. Så vant vi 7-8 kamper på rad. Da ble det litt som at, vinner vi her, så kan vi klare det. Men nå skal det mye til for at topplagene taper så mye poeng. Nå er det vanskelig. Nå handler det om 4.-plassen og Mesterligaen, sier Riise.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen