ROMA-INTER 0-1:

Roma drømte om the double - seier i serie og cup.

Onsdag tapte de cupfinalen, og det må også et lite mirakel til om de skal gå til topps i serien. Det som lenge har vært en supersesong kan altså ende med null og ingenting.

- Bittert
- Det er bittert å tape kamper og det er ekstra bittert å tape viktige kamper! Vi visste at Inter er et bra lag med mange gode spillere og vi måtte score på de sjansene vi fikk. Inter var fast bestemte på å dra ned tempo i kampen og vi fikk ikke noe rytme i spillet vårt, skriver Riise på bloggen sin etter kampen.

- Vi var uheldige og mistet ballen på midtbanen etter ca en halvtime og slike feil gjør man ikke mot Inter. Den scoringen avgjorde kampen og Inter gjorde det de er gode på - nemlig å forsvare seg.

- Vi skapte en del sjanser i kampen, men var ikke like effektive som Inter. Mot slutten var det mye krangling og lite fotball og det ble irriterende for spillerne og tilskuerne. Jeg er veldig deppa nå og hadde håpet på et annet utfall, fortsetter han.

- Nå må vi fokusere på ligagullet, selv om det blir vanskelig å vinne det, sier han til ForzaRoma.info.

Vinner alt?
Diego Milito ble den store helten for Inter i finalen som faktisk ble spilt på Romas hjemmebane, Stadio Olimpico, og dermed lever Jose Mourinhos drøm om en ekte trippel - seier i serie, cup og Mesterligaen.

De har en overkommelig avslutning i serien - før Bayern München venter i Mesterliga-finalen på Santiago Bernabeu i Madrid.

- Det var hevn
For Francesco Totti fikk kampen en lite hyggelig avslutning. Han ble sendt rett i dusjen et par minutter før full tid, men kan ikke skylde på andre enn seg selv. Etter kampen sa han rett ut av nedsparkingen av Mario Balotelli var hevn for en tidligere duell han har hatt med samme spiller.

- Jeg sparket ham ned med bakgrunn i hva han sa og gjorde da vi møttes i Milano, sier Totti.

Dermed kan han vel vente seg en brukbar suspensjon.

Se Tottis røde kort her.

HTML EMBED