Gå til sidens hovedinnhold

Riise eller Hæstad til Chelsea?

Både John Arne Riise og Kristofer Hæstad er koblet til Chelsea den siste uka.

For en drøy uke siden skrev nettstedet Koptalk at de hadde hørt noen tvilsomme rykter om at John Arne Riise kunne være ønsket av Chelsea. Stamford Bridge-klubben ønsket Riise ettersom de ikke fikk napp på Arsenals Ashely Cole.

Ifølge VG mener nå såkalte sikre kilder i lokalavisen Liverpool Echo at Chelsea skal ha gjort en uformell henvendelse om Riise. Kildene understrekere imidlertid at det ikke skal ha kommet noen bud.

Samtidig sa Chelseas sjefsspeider, Frank Arnesen, til fotballmagasinet.no at han blant annet så på Kristofer Hæstad da Norge møtte Brasil onsdag kveld. Uten at det bør bety noe - Arnesen er kjent som en av de som har best kontroll på unge spillere i Europa og det er langt fra at Arnesen ser deg til noe skjer.

- Hva tror du eventuelle lag som så deg sitter igjen med etter denne kampen?

- Det er umulig for meg å si. Jeg følte ikke at det var min aller beste kamp, men utfra det laget vi møter og sånt så er jeg fornøyd, sier Hæstad til TV 2 Nettavisen.

- Spiller du for Start 1. september?

- Jaaaa....jeg håper i alle fall det, fortsetter han.

Mange klubber i Europa har nå satt en stopper for sine spillerkjøp, men det er fortsatt stor aktivitet i det engelske markedet. Skulle noe skje nå er det trolig størst sjanse for at Hæstad ender der. Spørsmålet er prisen. Han selges trolig ikke for mindre enn 25-30 millioner, og for de klubbene han kunne vært en klar forsterkning i, kan det være en litt for stiv pris.

PS: Ifølge The Sun er Blackburn, Newcastle og Charlton alle interessert i Hæstad.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken