*Nettavisen* Sport.

Riise får 800.000 i bot

Foto: (Scanpix)

Craig Bellamy gikk løs på John Arne Riise med golfkølle. Nå er både Bellamy og Riise bøtelagt.

19.02.07 08:09

Natt til fredag var John Arne Riise involvert i en stygg episode på Liverpools treningsleir i Portugal. 26-åringen havnet i klammeri med lagkameraten - og dette er kanskje å strekke ordet «kamerat» litt langt - Craig Bellamy.

Finnan stoppet Bellamy
Den notoriske bråkmakeren Bellamy skal ha blitt provosert av Riise i krangelen som oppstod da nordmannen nektet å synge karaoke. Senere på natten skal Bellamy ha tatt seg inn på Riises rom og gått løs på ham med en golfkølle.

- Jeg skal ødelegge karrieren din. Jeg skal drepe deg, skal Bellamy ifølge TV 2 Sporten ha sagt.

Bellamy skal ha tatt sikte på Riises venstre kne, men nordmannen fikk i siste liten snudd seg bort før lagkameraten Steve Finnan - ifølge VG - fikk stoppet waliseren.

Vil snakke ut
Riise var heldig som slapp unna med blåmerker. Men både Riise og Bellamy ble ilagt to ukelønner i bot for bråket. Det tilsvarer cirka 1,5 millioner kroner for Bellamy og rundt 800.000 kroner.

- Både John Arne og jeg har veldig lyst til å fortelle vår versjon, sier Riises rådgiver, Jan Kvalheim, til Dagbladet.

- Men klubben ønsker ikke fokus på denne saken, og vil derfor ikke at vi skal si noe hva som har skjedd. Vi må vente på en eventuell pressekonferanse, men der vil nok verken John Arne eller Bellamy være til stede, legger Kvalheim til.

- Riise drakk ikke
VG skriver at avisen har kilder som sier at Riise mener at han ikke har gjort noe galt. Manager Rafael Benitez er åpenbart av en annen oppfatning, ettersom han bøtela begge.

- Etter å ha lest saken i News of The World synes jeg det er viktig å understreke at John Arne ikke drakk en dråpe alkohol. Dessuten gikk han først av alle for å legge seg, klokken 23.30, sier en kilde nær John Arne Riise til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.