RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise fikk svar

Foto: Kyrre Lien/Scanpix
Sist oppdatert:
Bjørn Helge Riise kan være tilbake om fire uker.

Riise var mildt sagt oppgitt etter å ha pådratt seg en ny strekkskade i kampen mot Bodø/Glimt. Lillestrøm-spilleren fryktet at sesongen var over.

Etter en undersøkelse hos en tysk spesialist tirsdag, ser det imidlertid lysere ut. Den nye prognosen tilsier at midtbanespilleren er tilbake om fire uker.

- Veldig fornøyd
- Jeg er veldig fornøyd, og vi fikk bekreftet flere ting som vi trodde. Undersøkelsen var veldig grundig, og nå ser det ut til at jeg kan klare å komme tilbake i begynnelsen av september, sier Bjørn Helge Riise til klubbens hjemmeside.

- Det var veldig godt å få en klarhet i at dette ikke var alvorlig. Nå kommer jeg hjem med alle svarene jeg trengte, og det er godt, sier han.

- Når man blir undersøkt og behandlet av Katzenmaier, som har behandlet alle de tyske stjernene, så gir det en god pekepinn på at Bjørn Helge kommer raskt tilbake. Likevel er vi nødt til å høre på kroppen hans, og menneskekroppen er ikke alltid like enkel å forstå. Nå reiser vi hjem, og så begynner treningen igjen for Bjørn Helge sammen med LSKs medisinske apparat som skal behandle han, sier manager Jan Åge Fjørtoft.

Første kamp i september
- Tidsmessig har vi et håp om at vi kan klare å ha Bjørn Helge klar til den første kampen i september. Det vil si fire uker fra nå, og det er det vi jobber i forhold til. Underveis får vi ta evaluering sånn at han kommer tilbake, og kan bidra til at LSK får en høyest mulig plassering i årets sesong, sier fysioterapeut Jørn Karlsen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere