RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Betsson

Riise forlenget kontrakten

Sist oppdatert:
Betsson-ambassadør i tre nye år.

Mandag signerte John Arne Riise på en ny avtale med spillselskapet Betsson. Fulham-spilleren fortsetter dermed som selskapets fotballekspert.

Avtalen gjelder for tre nye år.

- Lett avgjørelse
- Vi er kjempefornøyde. John Arne er en fantastisk fyr. Han er en person som sprer glede rundt seg, sier Betssons talsmann Mikael Mellqvist til Nettavisen.

Riise er også svært fornøyd.

- Meget happy! De første seks månedene har vært fantastiske. Dette er en herlig gjeng å jobbe med. Det var en utrolig lett avgjørelse å signere ny kontrakt med dem. Jeg ser for meg framtiden i Betsson, sier Riise til Nettavisen.

- Det er et selskap jeg er stolt av å være en del av, legger han til.

Gjorde NFF rasende
Samarbeidet ble tatt veldig dårlig imot av Norges Fotballforbund da det først startet i sommer. NFF avlyste sporenstreks sin hyllest av Riise, som er norsk rekordholder i antall landskamper med 110.

- Det å inngå en slik avtale, er å sette seg på sidelinjen av norsk fotball. Det er svært trist og skuffende, sa fotballpresident Yngve Hallén til Nettavisen den gang.

Riise er ikke den eneste utøveren som har fått kritikk for å samarbeide med konkurrenter av Norsk Tipping. Ishockeyspilleren Mats Zuccarello og friidrettsutøveren Cathrine Larsåsen ble også kraftig kritisert.

- Han er verdt det
Betsson vil ikke ut med hvor mye John Arne Riise mottar for å være spillselskapets ambassadør og fotballekspert.

- Vi snakker aldri om summer, men han får bra betalt. Han får betalt for det han er verdt. Jeg føler at det er en avtale alle parter er fornøyde med, sier Mellqvist til Nettavisen.

- Blir det flere turer til Las Vegas på Riise?

- Han skal til Vegas i sommer og spille Main Event i poker-VM. Han reiser vel rett fra fotball-VM i Rio til Las Vegas. Også har han jo bryllupsreise før dette.

Nettopp poker-VM er noe Riise gleder seg ekstra mye til.

- Ja, jeg digger poker, konstaterer Riise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere