Gå til sidens hovedinnhold

Riise: - Forstår fansens frustrasjon

John Arne Riise erkjenner at Roma-motgangen har vært tung å fordøye.

En foreløpig 17. plass i Serie A er ikke i nærheten av de ambisjonene Roma har. Det har John Arne Riise smertelig fått erfare.

For Roma-fansen har ikke vært nådig. Og selv om den overbevisende seieren mot Chelsea i Mesterligaen var viktig for selvtilliten er det langt igjen til Roma er der de skal være.

Les også:- Bekymret for Riise

- Tung tid
- Det har vært en tung tid for oss alle. Vi spillere har vært minst like skuffet som dere supportere. Vi vet at vi har mange gode spillere på laget og i troppen og det har vært frustrerende å ikke vinne kamper og ikke føle at vi har flyten og flaksen. Vi vet også at sånn er idretten at man opplever slike perioder og da må man jobbe beinhardt for å komme ut av den perioden fortest mulig og med mest mulig lærdom av hva som gikk galt slik at dette ikke skjer igjen, sier Riise i et intervju med ASRoma.no.

Riise forstår fansens frustrasjon etter en til dels begredelig sesong så langt, og sier at den eneste måten å håndtere misnøyen på er å bruke den som en ekstra motivasjon.

- Ekstra motivasjon
- Vi spillere må bruke dette som en ekstra motivasjon for å komme ut av denne perioden fortest mulig, og levere gode resultater og gode opplevelser til fansen. De fortjener det, mener Riise, som ikke skryter sin egen innsats opp i skyene. Han påpeker at det tar tid å bli vant til den nye tilværelsen.

- Jeg er sånne passe fornøyd med det jeg har prestert. Jeg vet jeg kunne gjort det bedre, men starten har ikke gått som planlagt for lagets del heller så det har gjort det litt vanskeligere. Jeg visste at jeg kom til å trenge tid på å bli vant til spillet, spillerne, språket, ligaen og alt ved det å flytte til et nytt land.

Roma-fansen håper nok at Riise begynner å komme i mål med tilvenningsfasen nå, for klubben trenger sårt flere poeng.

Til helgen har de muligheten. Da venter Lazio.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Best i test påskeegg 2021